Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Warmia 22:05, 22 maj 2016

Makao_J napisał(a)

Hehe Nom, mieszamy i czekamy

Widzę, że gnojówkowa produkcja ruszyła. My dzisiaj laliśmy pierwszy raz. Śmierdziało niemiłosiernie, ale czego się nie robi dla ogrodu.
Makao_J 22:19, 22 maj 2016

Warmia napisał(a)

Widzę, że gnojówkowa produkcja ruszyła. My dzisiaj laliśmy pierwszy raz. Śmierdziało niemiłosiernie, ale czego się nie robi dla ogrodu.

Ja na razie nic nie czuję. Ale już wiem że to co mam starszy ledwie na jedno podlanie ogrodu.
A co ile się podlewa? Wiesz może? Zdąży zrobić się kolejna do tego czasu?
inag 23:22, 22 maj 2016

Makao_J napisał(a)

Nie wiem czy będę dzwonić bo dziewczyny podpowiadają mi tą inną stronę i tam jeszcze jest. Zobaczę jeszcze bo kaski chwilowo brak i nie wiem czy zdążę kupić.

Takie braki to chyba wszyscy na forum mają
Makao_J 15:20, 24 maj 2016

Muszę poczekać z zakupem róż przez neta. Byłam dziś w CO i powiedzieli że rano otrzymali telefon iż przygotowują kolejną paczkę róż do wysłania.

Jupi.

Może jednak dostanę swoje Artemis i Pastellę. I cicho liczę jeszcze na Louis Odier.

A tu wklejam sobie linka jak pozbyć się skrzypu z rabat.
http://niepodlewam.pl/skrzyp-jak-sie-go-pozbyc-sposoby-naturalne-i-chemia/
Anda 15:30, 24 maj 2016

Ze skrzypu można zrobić super gnojówkę do pryskania roślin. Wspaniale wzmacnia tkanki przeciw chorobom i szkodnikom.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Makao_J 15:48, 24 maj 2016

Myślałam tak zrobić Ewa. Zwłaszcza że myślałam że zrywanie tych zielonych części tylko pobudza go do wzrostu a z tego artykułu wynika że osłabia.

A tak wygląda poje poletko skrzypowe. Posadzone ma tam żurawki i ostnice i ich nie widać a skrzyp i owszem

Makao_J 15:50, 24 maj 2016

Myślałam też że werbeny w tym roku nie będzie a tu taka niespodzianka

Jest jej stanowczo za dużo ale na razie niech rośnie. Później przesadzę.
Makao_J 15:52, 24 maj 2016

I mój dzisiejszy zakup. Zastanawiałam się na białymi ale wybrałam różowe. Są jednoroczne ale nim ten perukowiec urośnie po ostrym cięciu to coś rozweseli tą rabatę.
Anda 17:31, 24 maj 2016

Ten skrzyp to mały jeszcze Te jednoroczne kwiatki tez kupiłam, bo ładne bardzo, ale do donic przy wejściu, białą i różową i dodałam bakopę no i sie okaże, jak to będzie wyglądać.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
dominika_ 19:51, 24 maj 2016

Perukowiec ostro zredukowany Na stokrotki uważaj bo komuś mszyce obsiadły(chyba Mirelli o ile dobrze kojaże)