Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Filemon24 12:50, 22 sie 2016

Na prawdę nie warto kupować ostróżek, szkoda kasy! a 27zł za sztukę to już złodziejstwo....
Większość ostróżek które mam pochodzą z siewu, w tym roku dostałam dwie siewki od koleżanki- ma przepiękną odmianę a niestety nigdzie w szkółkach internetowych nie widziałam podobnych. Jak się ucieszyłam jak zobaczyłam że powtórzyły cechy rośliny matecznej

W rzeczywistości jest jeszcze piękniejsza
Filemon24 12:54, 22 sie 2016

Zdjęcia dzieciaków super ciekawe czy będziesz zadowolona z Bnexu - ja póki co w cebule zaopatruje się w biedronce, ostatnio tak się na grzebałam w tych kartonach że szok i tylko 8 cebul czosnków w dwóch biedronkach znalazłam
BasiaLT 13:04, 22 sie 2016

Zakupy super Będzie przepięknie. Zawsze w ilości siła.
iwka 13:07, 22 sie 2016

Aniu przesłodziutkie masz dzieciaczki
Makao_J 13:18, 22 sie 2016

Filemon24 napisał(a)
Na prawdę nie warto kupować ostróżek, szkoda kasy! a 27zł za sztukę to już złodziejstwo....
Większość ostróżek które mam pochodzą z siewu, w tym roku dostałam dwie siewki od koleżanki- ma przepiękną odmianę a niestety nigdzie w szkółkach internetowych nie widziałam podobnych. Jak się ucieszyłam jak zobaczyłam że powtórzyły cechy rośliny matecznej

W rzeczywistości jest jeszcze piękniejsza

No śliczny kwiat tej ostróżki. Mam nadzieję że moje będą równie piękne za rok bo teraz to kończą kwitnienie.
Makao_J 13:19, 22 sie 2016

Filemon24 napisał(a)
Zdjęcia dzieciaków super ciekawe czy będziesz zadowolona z Bnexu - ja póki co w cebule zaopatruje się w biedronce, ostatnio tak się na grzebałam w tych kartonach że szok i tylko 8 cebul czosnków w dwóch biedronkach znalazłam

No ja się tak naszukałam rok temu w tych kartonach. Teraz jakoś nie mam na to ochoty. Na wiosnę się okaże czy Benex pomylił cebule. Póki co cieszę się jak dziecko.
Makao_J 13:20, 22 sie 2016

BasiaLT napisał(a)
Zakupy super Będzie przepięknie. Zawsze w ilości siła.

Dzięki.
Makao_J 13:21, 22 sie 2016

iwka napisał(a)
Aniu przesłodziutkie masz dzieciaczki

Dzięki. Niestety zdjęcie nie pełne bo najstarszy na obozie.
dominika_ 13:57, 22 sie 2016

Widzę, że zakupki cebulowe poczynione, dzieciaki w pełni zadowolone z nowych nabytków
Makao_J 14:13, 22 sie 2016

Tak - bocianie gniazdo sprawdza się świetnie. Nie wiem czemu wcześniej go nie kupiliśmy. Nawet ja mogę się na nie położyć i deszcz nie straszny bo pod dachem wisi.