Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

hindsight 21:14, 23 sie 2016

Makao_J napisał(a)

Oby.
Cokolwiek to będzie przeżyję - byleby nie czerwone tulipany.

Ania, ja mam dokladnie tak samo! Znaczy miałabym, gdybym zamówiła cebule nie wiem dlaczego, ale nie kręcą mnie zupełnie czerwone tulipany.
anna_t 21:20, 23 sie 2016

mnie wogóle ne krecą tulipany
Makao_J 21:22, 23 sie 2016

asiak napisał(a)
Aniu, zakupy niemałe, super Będziesz miała jeszcze piękniej na wiosnę

Na to liczę.
Makao_J 21:24, 23 sie 2016

hindsight napisał(a)

Ania, ja mam dokladnie tak samo! Znaczy miałabym, gdybym zamówiła cebule nie wiem dlaczego, ale nie kręcą mnie zupełnie czerwone tulipany.

No minie jakoś razi ten kolor w ogrodzie. Może dlatego że jest bardzo wyrazisty. Aczkolwiek lubię czerwony lakier na paznokciach i szminkę na ustach.
Makao_J 21:28, 23 sie 2016

anna_t napisał(a)
mnie wogóle ne krecą tulipany

Aniu ja sadzę tulipany dopiero drugi rok a ogród ma lat 10. Wiec zobacz ile lat tulipany mnie nie kręciły. Do róż też dopiero się przekonuję. Na wszystko przyjdzie czas. Ty dopiero zaczynasz tworzyć ogród a ja mam już miejsca gdzie brakuje wypełniaczy więc czemu nie tulipany? Kiedyś i Ty będziesz szukała wypełniaczy ale w tej chwili poszukujesz zupełnie innych roślin.
anna_t 21:34, 23 sie 2016

masz rację
przyjdzie kryska na matyska
Makao_J 21:41, 23 sie 2016

Na pewno. Więc nie stresuj się że tak wszyscy doradzamy Ci tulipany. Na pewno kiedyś je posadzisz a info o tym że nie wszystkie trzeba wykopywać co roku jest bardzo przydatne. Ja dowiedziałam się o tym dopiero na O więc teraz próbuję.
kasja83 11:03, 24 sie 2016

Makao_J napisał(a)

No minie jakoś razi ten kolor w ogrodzie. Może dlatego że jest bardzo wyrazisty. Aczkolwiek lubię czerwony lakier na paznokciach i szminkę na ustach.

Ja toż samo...choć u mnie przechodzi tylko czerwony lakier na paznokciach-blada jestem jak nieboszczyk-z czerwienią na ustach wyglądam jak wampirzyca.
Ja jeszcze nie preferuję żółci w ogrodzie-ale wiadomo,co kto woli
Makao_J 11:35, 24 sie 2016

No ja blada też jestem ale jak makijaż jest odpowiedni to i czerwień na ustach pasuje. To takie kobiece bardzo ale dla odważnych. A ja nie zawsze taka jestem.
Moniq 11:48, 24 sie 2016

Makao_J napisał(a)

Aniu ja sadzę tulipany dopiero drugi rok a ogród ma lat 10. Wiec zobacz ile lat tulipany mnie nie kręciły. Do róż też dopiero się przekonuję. Na wszystko przyjdzie czas. Ty dopiero zaczynasz tworzyć ogród a ja mam już miejsca gdzie brakuje wypełniaczy więc czemu nie tulipany? Kiedyś i Ty będziesz szukała wypełniaczy ale w tej chwili poszukujesz zupełnie innych roślin.

Macham dziewczyny; mnie tulipki nie krecily wiecej niz 10 lat, a teraz szalenstwo....tak wiec Aniu masz czas