Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Kasiek 23:52, 30 sie 2016

Widze ze duzo sie dzialo u Ciebie, z checia zatopie sie w lekture i swietne fotki
Filemon24 07:38, 31 sie 2016

taras super zawsze wszystkim zazdroszczę tarasu to świetna sprawa ale ja u siebie niestety nie mam
BasiaLT 07:47, 31 sie 2016

Aniu taras wyszedł po prostu cudnie. Rośliny w ogrodzie też niesamowicie się rozrosły. Widać że masa pracy ale efekt naprawdę boski.
ren133 09:11, 31 sie 2016

Makao_J napisał(a)
Na koniec nasza ściana z desek. Stanęła w sobotę

Coraz bardziej podobają mi sieę takie ścianki z desek Fajny pomysł

PS Czytam tu i ówdzie, że będziesz na ZtŻ
alis 10:38, 31 sie 2016

Makao_J napisał(a)

Płytki na stopniach i ścianie mamy z Cerradu.
http://www.cerrad.pl/produkty/pl/tilia-mist
http://www.cerrad.pl/produkty/pl/nigella-terra

Mi podobają się rabaty blisko ścian domu. Czasem ciągną się wkoło. Niestety położyłam kostkę nie robiąc takich rabat więc eM wymyślił że część tarasu (tzn. część schodów) przerobi na donice. W planach jest położenie kamienia na donicach też.

Ja też mam kostkę wokół domu, eM twierdził, że ściany chlapałyby się podczas deszczu gdyby były tam rabaty, więc jest jak jest

Płytki bardzo mi się podobają i chyba dobrze komponują się z szarą kostką (mamy taka samą) Możesz zapodać jakaś fotkę z przybliżeniem tarasu?
Makao_J 11:15, 31 sie 2016

Kasiek napisał(a)
Widze ze duzo sie dzialo u Ciebie, z checia zatopie sie w lekture i swietne fotki

Dzięki i zapraszam
Makao_J 11:17, 31 sie 2016

Filemon24 napisał(a)
taras super zawsze wszystkim zazdroszczę tarasu to świetna sprawa ale ja u siebie niestety nie mam

Jeśli masz tylne wyjście z domu taras można dobudować a jeśli nie masz to przecież zawsze pozostaje zrobienie altany.
Ja mam i to i to ale na razie altana jeszcze nie dokończona.
Makao_J 11:20, 31 sie 2016

BasiaLT napisał(a)
Aniu taras wyszedł po prostu cudnie. Rośliny w ogrodzie też niesamowicie się rozrosły. Widać że masa pracy ale efekt naprawdę boski.

Dzięki. Masa pracy za nami ale i jeszcze przed nami.
Nie umiem sobie wyobrazić jak dana roślina się rozrośnie i jak będzie wyglądać żeby od razu dosadzić do niej wszystko co będzie pasowało - więc sadzę, czekam sezon i gdy widzę w jakim kierunku idzie to wtedy mogę coś dosadzić. Dlatego tak długo to trwa.
Makao_J 11:26, 31 sie 2016

ren133 napisał(a)

Coraz bardziej podobają mi sieę takie ścianki z desek Fajny pomysł

PS Czytam tu i ówdzie, że będziesz na ZtŻ

Nie mam u siebie żadnej architektury ozdobnej czy rzeźb dlatego przynajmniej tak mogę ozdobić ogród.
Rzeźby są u nas piękne w CO ale po 200 zł takie latarenki do 1m wysokości. Jedna mi się podoba i by mi pasowała na cienistą ale do ceny muszę się przyzwyczaić
Makao_J 11:46, 31 sie 2016

alis napisał(a)

Ja też mam kostkę wokół domu, eM twierdził, że ściany chlapałyby się podczas deszczu gdyby były tam rabaty, więc jest jak jest

Płytki bardzo mi się podobają i chyba dobrze komponują się z szarą kostką (mamy taka samą) Możesz zapodać jakaś fotkę z przybliżeniem tarasu?

Zrobiłam fotki