Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Kasya 21:32, 30 sie 2016

Makao_J napisał(a)

Rosną w doniczce na kółkach właśnie stoi przy tej rabacie. Przy każdej murowanej donicy stoi doniczka na kółkach i sobie przestawiam roślinki

no rzeczywiscie..slepa jestem
olga80 21:45, 30 sie 2016

Aniu taras masz śliczny i donice ładnie obsadzone Widok ogólny ogrodu też zachwyca, trawy u Ciebie imponujące
Makao_J 21:48, 30 sie 2016

Kasya napisał(a)

no rzeczywiscie..slepa jestem

Hehe zdarza się
Makao_J 21:51, 30 sie 2016

olga80 napisał(a)
Aniu taras masz śliczny i donice ładnie obsadzone Widok ogólny ogrodu też zachwyca, trawy u Ciebie imponujące

Dzięki.

Te 3 miskanty to po prostu twardzielki od początku. To jedyne trawy które od początku rosną bez problemu. Nie znam nazwy bo kiedyś nie zwracało się na takie rzeczy uwagi.
anna_t 22:09, 30 sie 2016

no no piekny taras się robi mi sie donice na biało podobają.
bylicę zauważyłam ciekawe jak będzie przyrastac bo kolor ma boski!
a powiedz mi ta scian az desek to po co?coś się tam będzie pięło? sąsiad nie pomyślał ze go nie lubisz?
Makao_J 22:15, 30 sie 2016

anna_t napisał(a)
no no piekny taras się robi mi sie donice na biało podobają.
bylicę zauważyłam ciekawe jak będzie przyrastac bo kolor ma boski!
a powiedz mi ta scian az desek to po co?coś się tam będzie pięło? sąsiad nie pomyślał ze go nie lubisz?

Ściana z desek do ozdoby. Za ogrodzeniem mam drogę a dopiero po drugiej stronie drogi są sąsiedzi więc na pewno się nie obrażą.

Właśnie dlatego że tam jest droga to będziemy robić takie ściany w części warzywnej bo przy siatce rosną maliny, borówki, jeżyny i winorośle i musimy jakoś je oddzielić od wścibskich oczu przechodniów.
agata19762 22:16, 30 sie 2016

Jaki cuuuuudny masz taras
Piękny!!!
Makao_J 22:27, 30 sie 2016

agata19762 napisał(a)
Jaki cuuuuudny masz taras
Piękny!!!

Ojajcia dzięki.

Uwielbiamy z eMem tam siedzieć i gadać. To miejsce nas bardzo wycisza bo mamy oko na większość ogrodu.
kamila66 22:49, 30 sie 2016

Aniu taras wygląda świetnie podoba mi się też to, że ogród jest, także dla dzieci gra w siatkę i bocianie gniazdo świadczy o tym, że ogród nie tylko wygląda ale żyje
Makao_J 23:10, 30 sie 2016

No Kamila to prawda. Mamy tego trochę. Wszystkie dzieciaki stale przesiedzą u nas i się bujają bo oprócz bocianiego gniazda są 3 inne huśtawki. Czasem mam aż dość tej dzieciarni.

U sąsiadów też mają dzieciaki 14 i 7 lat. Ale prócz basenu nic więcej nie mają. Z basenu w tym sezonie ani razu nie skorzystali. Dlatego ja go nigdy nie będę miała.

Za to ta 7 latka jest u nas bardzo często i jak ją wołają do domu to zawsze jest krzyk: że jej zawsze zabawę przerywają... że on nic nie ma...
Szkoda mi takich dzieci.

Ale my z eMem już tak mamy. Stale o tych dzieciakach się myśli. Teraz eM będzie robił siłownię w piwnicy bo chłopaki rosną i przyda im się. Worek bokserski już mamy