Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

BasiaLT 13:51, 14 gru 2016

Widzę Aniu że u ciebie ciągle coś się dzieje nie dość że przygotowania świąteczne to jeszcze remont w pełni. Oj nie zazdroszczę.
Makao_J 13:53, 14 gru 2016

Filemon24 napisał(a)
czytałam, że masz kotka pochwal się i wstaw fotkę

Kotka to Tola. Ciekawska łobuzica. Otylię sobie upatrzyła za towarzysza zabaw i snów.

Makao_J 13:56, 14 gru 2016

AgataP napisał(a)
Ja też czekam na fotki sypialni, moja to w powijakach jest, bo nawet boazerii nie ma. Ale inspirację chętnie zobaczę

AgataP napisał(a)
Ja też czekam na fotki sypialni, moja to w powijakach jest, bo nawet boazerii nie ma. Ale inspirację chętnie zobaczę

Zdjęcia będą. Ale jak skończymy. To jeszcze chwilkę. Na pewno bez garderoby pokażę bo to raczej cenowo sporo nas uczyni bo drzwi lustrzane chcemy zamontować a teraz to się wyczyściliśmy z kasy.
BasiaLT 13:57, 14 gru 2016

Fajna koteczka
Makao_J 13:57, 14 gru 2016

BasiaLT napisał(a)
Widzę Aniu że u ciebie ciągle coś się dzieje nie dość że przygotowania świąteczne to jeszcze remont w pełni. Oj nie zazdroszczę.

Nie ma czego. Sprzątania sporo bo wciąż się kurzy. A święta tuż tuż.
kinia111 22:23, 14 gru 2016

Śliczna córcia i kotek też. A co do remontu to współczuję ale będzie za to ładnie.
lojalna_ 22:25, 14 gru 2016

Zabawy słodkie ))
ElzbietaFranka 23:51, 14 gru 2016

Kasiu jestem na 6 stronie twojego watku co to za roza ta biala odpisz na moj wate bede pamietala.
Jezeli chodzi i bez w wazonie to nie mam pojecia ma rozne kolory bo oswietlenie nie dobre ale w naturze lila.
Lilak "polbin" ten na srodku grzadki.
ElzbietaFranka 00:07, 15 gru 2016

Jestem na stronie 335 czy to nie sa "bataty" jakos sie nazywaja. Pisze na tablecie i nie za bardzo moge przeskakiwac. Musisz zobaczyc czy ma bulwy bo to sie je sa bardzo smaczne
ElzbietaFranka 00:42, 15 gru 2016

Kasia do tej donicy z cisach dosac jeszcze berberysika admmiral wklejam zdjecie podam dokladna nazwe to sa male kopczyki troche przelamia ten zolty i zielonykolor. Czy to irga zwisajaca, czy roza zostala

To sa zdjecia z zeszlego roku. Ma taki kolor jak na ostatnim zdjeciu nie byly jeszcze podcinane w przyszm roku zamierzam.
Jeszcze mozesz posadzic berberysa orencz - przepiekny kolor od wiosny do jesieni. Pierwsze zdjecie lewy gorny rog. Mozesz sciac i wyrastaja jeszcze piekniejsze przyrosty. Mozesz go umiescic w ktoryms rogu donicy.

O do tej donicy mozesz tez posadzic lilaka.

U mnie to sa cisy "wojtek", ale rosna w cieniu i lepiej rosna niz te w sloncu.

.

l