Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 08:05, 15 gru 2016

kinia111 napisał(a)
Śliczna córcia i kotek też. A co do remontu to współczuję ale będzie za to ładnie.

Dzięki za córcię.

Remont na szczęście coraz bliżej końca. Jak położymy panele to nie będzie się kurzyło. A potem to tylko upiększanie czyli łoże, szafeczki, toaletka, kinkiet jako główne oświetlenie i dywaniki. Potem dokończymy garderobę czyli komoda podwójna, kilka półek i rurki na wieszaki. No i przede wszystkim drzwi do garderoby ale to zrobimy na końcu czyli może przed latem
Makao_J 08:05, 15 gru 2016

lojalna_ napisał(a)
Zabawy słodkie ))

Oj tak. Potrafią tak pół dnia szaleć.
asiak 08:18, 15 gru 2016

Jaka śliczna córeczka
Makao_J 08:18, 15 gru 2016

ElzbietaFranka napisał(a)
Kasiu jestem na 6 stronie twojego watku co to za roza ta biala odpisz na moj wate bede pamietala.
Jezeli chodzi i bez w wazonie to nie mam pojecia ma rozne kolory bo oswietlenie nie dobre ale w naturze lila.
Lilak "polbin" ten na srodku grzadki.

Ta biała róża to Alba Meidiland. To było jej najlepsze kwitnienie. W ubiegłym roku ją przesadziłam i mocno obcięłam. Może w nowym sezonie zakwitnie znowu tak ładnie.

Lilaka Palbina jakoś nie polubiłam bo ma za małe kwiatki. Szukam takiego w dużymi i podwójnymi ale nigdy nie mogę się zdecydować który kolor biały czy fioletowy. Pewnie będę musiała kupić i taki i taki
AniMa 08:19, 15 gru 2016

Śliczna córcia, 2 słodziaki. Mój kocur chyba w podobnym wieku (12 tyg) ale od młodszej córy ucieka...przy starszej sobie upatrzył oazę spokoju
Makao_J 08:20, 15 gru 2016

ElzbietaFranka napisał(a)
Jestem na stronie 335 czy to nie sa "bataty" jakos sie nazywaja. Pisze na tablecie i nie za bardzo moge przeskakiwac. Musisz zobaczyc czy ma bulwy bo to sie je sa bardzo smaczne

Tu Zoja mi już odpowiedziała że to slonecznik bulwiasty topinambur. Już go wywaliliśmy.

Berberysy w donicy te Admiral czy Admiration byłyby fajne ale nie chcę za bardzo tam kolczastych wsadzać by dzieciaki na koce nie wpadły.
Makao_J 08:26, 15 gru 2016

AniMa napisał(a)
Śliczna córcia, 2 słodziaki. Mój kocur chyba w podobnym wieku (12 tyg) ale od młodszej córy ucieka...przy starszej sobie upatrzył oazę spokoju

Nasza kotka ma ze 3 miesiące. Maluch jeszcze i zaczyna drapać.
U nas akurat odwrotnie. Od starszych chłopaków ucieka a do Otylii lgnie.

asiak napisał(a)
Jaka śliczna córeczka

Dzięki
AngelikaX 08:44, 15 gru 2016

Śliczna córka moja niestety kota ogólnie każde zwierzę za bardzo by wymęczyła, za mała jeszcze

a remontów jak pisałam kiedyś zazdroszczę Ci - "po" wszystko takie nowiusieńkie, pachnące. Ja czas budowy bardzo dobrze wspominam - ale pewnie przez to, że w tym całym bałaganie nie mieszkaliśmy tylko wracaliśmy na stare graty
Makao_J 09:04, 15 gru 2016

AngelikaX napisał(a)
Śliczna córka moja niestety kota ogólnie każde zwierzę za bardzo by wymęczyła, za mała jeszcze

a remontów jak pisałam kiedyś zazdroszczę Ci - "po" wszystko takie nowiusieńkie, pachnące. Ja czas budowy bardzo dobrze wspominam - ale pewnie przez to, że w tym całym bałaganie nie mieszkaliśmy tylko wracaliśmy na stare graty

Tak to duży plus gdy nie musisz mieszkać w tym bałaganie. Jeszcze gdyby ekipa przyszła i wszystko zrobiła w kilka dni to też da się przeżyć bo jedno sprzątanie ale u mnie eM robi sam i tylko weekendami więc sprzątanie mam cały czas od 5 tygodni. Dlatego mam dość.
Ale fakt wszystko takie nowiutkie będzie. To mnie pociesza.
Filemon24 11:03, 15 gru 2016

Makao_J napisał(a)

Kotka to Tola. Ciekawska łobuzica. Otylię sobie upatrzyła za towarzysza zabaw i snów.

Jak się ładnie bawią śliczna córeczka i kociak