Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

kasja83 07:39, 16 gru 2016

Makao_J napisał(a)

To?

Nie wiem czy wiesz-ale ta fotka nadaje się na jakąś cudną pocztówkę.Kot do schrupania
Makao_J 09:21, 16 gru 2016

Kotka Tola - bo tak ma na imię. Jest cudna. W rzeczywistości jej oczy są jeszcze większe. Cieszę się że Wam się podoba. Jedyne co mnie wkurza u niej to to że budzi się zawsze o 5.00 rano i skacze po łóżku. Reaguje na każdy ruch palcem i atakuje. Porażka. Teraz oczywiście ona śpi a ja ledwo łażę. Przyznam się jednak że skoki jakie wykonuje wtedy są niesamowite

AgataP 09:56, 16 gru 2016

Kociak świetny, mój jest podwórkowy, śpi w budzie z suką
Zachowuje się jak pies - reaguje na gwizd, chodzi ze mną na spacery do lasu i jest kocim wojownikiem - przegania nawet psy. Dlatego daliśmy mu na imię Azor, poza tym u nas wszyscy na A lub na Z więc musiał się dostosować

ren133 10:22, 16 gru 2016

Makao_J napisał(a)

To?

Piękne jest to zdjęcie
Dominika11 10:25, 16 gru 2016

Tola jest cudowna
wyglada pieknie, a ta fotka co cytują dziewczyny - jest poprostu boska
AniMa 10:34, 16 gru 2016

Oj, dostojna dama z niej będzie
Mój właśnie uczy się tableta obsługiwać, starszą córkę naśladuje i łapką po ekranie dotyka
Filemon24 10:40, 16 gru 2016

Makao_J napisał(a)
Kotka Tola - bo tak ma na imię. Jest cudna. W rzeczywistości jej oczy są jeszcze większe. Cieszę się że Wam się podoba. Jedyne co mnie wkurza u niej to to że budzi się zawsze o 5.00 rano i skacze po łóżku. Reaguje na każdy ruch palcem i atakuje. Porażka. Teraz oczywiście ona śpi a ja ledwo łażę. Przyznam się jednak że skoki jakie wykonuje wtedy są niesamowite

U mnie jest to samo mały Feliks non stop mnie atakuje hehe jestem cała podrapana
Dominika11 10:45, 16 gru 2016

AniMa napisał(a)
Oj, dostojna dama z niej będzie
Mój właśnie uczy się tableta obsługiwać, starszą córkę naśladuje i łapką po ekranie dotyka
a moja ostatnio uczyła się matmy z synem - łapki na zeszycie - fajnie to wygladało
MirellaB 11:34, 16 gru 2016

Widzę, że koteczek robi furorę na forum
Pokazywałaś już choinkę?
U mnie nic się nie szykuje. Nic mi się nie chce. Zapalenie oskrzeli mam, tak trudno mi się oddycha Najlepiej czuję się po zastrzyku, a tak to masakra
Makao_J 13:03, 16 gru 2016

AgataP napisał(a)
Kociak świetny, mój jest podwórkowy, śpi w budzie z suką
Zachowuje się jak pies - reaguje na gwizd, chodzi ze mną na spacery do lasu i jest kocim wojownikiem - przegania nawet psy. Dlatego daliśmy mu na imię Azor, poza tym u nas wszyscy na A lub na Z więc musiał się dostosować

Ale mnie rozbawiłaś.