Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

violka171 23:26, 12 wrz 2017

żarówka
komoda męskiego chaosu
młody BENIAMINEK ?nie za grube ma liście
stary żyrandol

hanka_andrus 23:29, 12 wrz 2017

Cuda, Pani, cuda! Taki prysznic do niedawna miałam w łazience.
violka171 23:43, 12 wrz 2017

hotelowe kluczyki
parawan

i świeży Pan dopiero co wyrzezbiony paluszkami ,dobranoc Kochani ,dziękuję że jesteście myślami przy mnie mimo mojej nieobecności :-*

Pamiętajcie że zdjęcia będę zmuszona skasować,proszę nie kopiować bo ja będę za to odpowiedzialna
pozdrawiam Was serdecznie

sylwia_slomc... 10:16, 13 wrz 2017

Zdjęcie z marchewką rewelacja ,a z pracy jestem pod wrażeniem, szczególnie żarówka jest zaskoczeniem, ale buteleczki też bardzo mi się spodobały
Zapracowana kobieto nie zaharowuj się tak!!!
Wiem , wiem łatwo się mówi Sama też gonię czas
Widać ile roboty już zrobione, kciuki oczywiście zaciskam i trzymam, daj znać jaki rezultat bo będę trzymać , aż mi palce zdrętwieją.
Będziesz chciała połączyć te działeczki, czy każdą potraktujesz osobno?
Pan sąsiad miał szczęście , że na taka dobrą i wrażliwą Duszę trafił. Przecież sąsiadów ma więcej , a tylko Ty zareagowałaś.
Pozdrawiam, wieczory teraz będą dłuższe to może częściej się odezwiesz
Basilikum 12:09, 13 wrz 2017

Viola pracusiu dzialeczki dwie juz pewnie super wygladaja
super, ze i dla sasiada znalazlas czas

a ja nie wiem dlaczego myslalam, ze Ty na poczcie pracujesz
violka171 12:36, 13 wrz 2017

Sylwuśniestety nie dam rady ciągnąć dwóch,a i nie mozna miec dwóch działek w Rod ,tą pierwszą sprzedamy jak wyszykujemy tą nowo kupioną,plus jest ze mamy dojazd na działke i nie trzeba taczkami wozić
Masz racje zima idzie więc bedę miała więcej czasu by Wam poświęcić

Izuś nie wyglądają super,ogarniamy nowo kupioną by jako tako wyglądała czysto,a druga mi międzyczasie zarasta ach
co do sąsiada wychodzę z tego załozenia że trzeba podać rękę nie umiem byc obojetna jak chodzi o ludzkie życie bo by mnie sumienie zjadło.
Skąd przyszło Ci do głowy że pracuję na poczcie hi hi ,nie to nie poczta to Akademia Sztuk Pięknych
hanka_andrus 15:55, 13 wrz 2017

Wioletko, wstawiłam u siebie moje liliowce, niestety bez nazwy. Może mi się uda odkopać od któregoś kawałek, to będziesz miała prezent. Od jednego na 100%, bo sadziłam w lipcu, ale zdjęcia kwiatu nie mam. A jest czerwony z żółtym oczkiem.

Jeżeli jest dobry dojazd do działki, to już jest duży plus. A sprzedać poprzednią szybko dasz radę, bo ogarnięta jest, i nie zaniedbana. Roboty i na jednej jest powyżej kokardek! Całuski
violka171 10:26, 15 wrz 2017

hanka_andrus napisał(a)
Wioletko, wstawiłam u siebie moje liliowce, niestety bez nazwy. Może mi się uda odkopać od któregoś kawałek, to będziesz miała prezent. Od jednego na 100%, bo sadziłam w lipcu, ale zdjęcia kwiatu nie mam. A jest czerwony z żółtym oczkiem.

Jeżeli jest dobry dojazd do działki, to już jest duży plus. A sprzedać poprzednią szybko dasz radę, bo ogarnięta jest, i nie zaniedbana. Roboty i na jednej jest powyżej kokardek! Całuski

super by było dostać taki prezent są śliczne
właśnie wróciłam od notariusza,działeczka jest już prawnie nasza
Basilikum 15:00, 15 wrz 2017

super
hanka_andrus 15:23, 15 wrz 2017

Brawo! Dopięłaś! Teraz to już tylko "kosmetyka!"