Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Radziu2013 22:14, 06 paź 2017

violka171 napisał(a)
Zna ktoś super lek na zatoki,już nie mam sił do nich,byłam na antybiotyku przez ostatnie 17 dni a zatoki nie odpuściły i świszczy mi wiecznie w uszach dobrze że nie padło mi na oczy bo jest lapek i mogę chociaż przeczytać ,bo już słowa powtórz bo nie zrozumiałam- aż głupio mi mówić

Głupio? Chora jesteś i tyle, czym tu się przejmować Ja tam się na lekach nie znam...u nas jak coś zaczyna łapać to tylko amol ( czy to do picia czy do smarowania) ale jak antybiotyk nie pomógł to on raczej tym bardziej nie...

Zdrówka życzę
boguslawa_ma... 06:33, 07 paź 2017

Wiola ale pracy odwaliłas ,działeczka ma już wygląd ,reszte zrobisz na wiosnę,zdrowie najważniejsze
Basilikum 12:02, 07 paź 2017

Viola ja zatoki lecze sola kamienna podgrzana na patelni, zawinieta w scierke lniana, tyk by sie nie wysypala. Taka goraca klade na czolo i przewracam tym zawiniatkiem tak by sie nie poparzyc i jak najwiecej ciepla dostac z tej soli. A potem z tm nagrzanym czolem w zadnym wypadku na dwor nie wychodze. Znam jeszcze leki ale w P ich chyba nie ma.
violka171 12:04, 07 paź 2017

Basilikum napisał(a)
Viola ja zatoki lecze sola kamienna podgrzana na patelni, zawinieta w scierke lniana, tyk by sie nie wysypala. Taka goraca klade na czolo i przewracam tym zawiniatkiem tak by sie nie poparzyc i jak najwiecej ciepla dostac z tej soli. A potem z tm nagrzanym czolem w zadnym wypadku na dwor nie wychodze. Znam jeszcze leki ale w P ich chyba nie ma.

jakie to leki Izuś ? czy to ie te przypadkiem co kupowałaś Danusi swojego czasu ?
violka171 12:06, 07 paź 2017

Soledum forte ?o ten lek chodzi ?
zawitka 12:21, 07 paź 2017

Swoje zdjęcia wstawiaj tylko u siebie nie u innych >Mnie akurat nie przeszkadzają ,ale taka jest zasada Kuruj się i ratuj zatoki z tym ciepłą solą to dobra rada;d
patrycja 18:19, 07 paź 2017

Kobieta pracująca żadnej pracy się nie boi.
Basilikum 19:04, 07 paź 2017

violka171 napisał(a)
Soledum forte ?o ten lek chodzi ?

tak dokladnie to, jeszcze jest cos co ludziska chwala ale mi akurat soledum pomaga wiec nie probowalam tego drugiego, oczyiscie zapomnialam jak sie nazywa, nie mam wogole pamieci do lekow
violka171 22:09, 07 paź 2017

Basilikum napisał(a)

tak dokladnie to, jeszcze jest cos co ludziska chwala ale mi akurat soledum pomaga wiec nie probowalam tego drugiego, oczyiscie zapomnialam jak sie nazywa, nie mam wogole pamieci do lekow

Izuś Soledum kupił mi Bogdan jak jeszcze był w Hamburgu ,czytałam że polecałąś i kupiłaś Danusi,zabezpieczyłam się w ten lek nie brałam go do tej pory ale czas zacząc listek dziekuje
violka171 22:13, 07 paź 2017

zawitka napisał(a)
Swoje zdjęcia wstawiaj tylko u siebie nie u innych >Mnie akurat nie przeszkadzają ,ale taka jest zasada Kuruj się i ratuj zatoki z tym ciepłą solą to dobra rada;d

prosiłaś o zdjęcia wiec dałam u Ciebie,bys nie szukała nie wiadomo ile,chodz te same zdjęcia były u mnie tyle ze na wczesniejszych stronach,znam zasady ale jakoś nikt nie narzekał do tej pory ,ja bym sie cieszyła widząc zdjatka u mnie podczas mojej nieobecności ,pozdrawiam serdecznie i dziekuje za pomoc