Głupio? Chora jesteś i tyle, czym tu się przejmować Ja tam się na lekach nie znam...u nas jak coś zaczyna łapać to tylko amol ( czy to do picia czy do smarowania) ale jak antybiotyk nie pomógł to on raczej tym bardziej nie...
Viola ja zatoki lecze sola kamienna podgrzana na patelni, zawinieta w scierke lniana, tyk by sie nie wysypala. Taka goraca klade na czolo i przewracam tym zawiniatkiem tak by sie nie poparzyc i jak najwiecej ciepla dostac z tej soli. A potem z tm nagrzanym czolem w zadnym wypadku na dwor nie wychodze. Znam jeszcze leki ale w P ich chyba nie ma.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Swoje zdjęcia wstawiaj tylko u siebie nie u innych >Mnie akurat nie przeszkadzają ,ale taka jest zasada Kuruj się i ratuj zatoki z tym ciepłą solą to dobra rada;d
tak dokladnie to, jeszcze jest cos co ludziska chwala ale mi akurat soledum pomaga wiec nie probowalam tego drugiego, oczyiscie zapomnialam jak sie nazywa, nie mam wogole pamieci do lekow
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Izuś Soledum kupił mi Bogdan jak jeszcze był w Hamburgu ,czytałam że polecałąś i kupiłaś Danusi,zabezpieczyłam się w ten lek nie brałam go do tej pory ale czas zacząc listek dziekuje
prosiłaś o zdjęcia wiec dałam u Ciebie,bys nie szukała nie wiadomo ile,chodz te same zdjęcia były u mnie tyle ze na wczesniejszych stronach,znam zasady ale jakoś nikt nie narzekał do tej pory ,ja bym sie cieszyła widząc zdjatka u mnie podczas mojej nieobecności ,pozdrawiam serdecznie i dziekuje za pomoc