Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu narazie jest ściernisko...

Tu narazie jest ściernisko...

23:01, 24 mar 2017
BasiaLT napisał(a)
Moniś czasami trzeba postępować wedle zasady "mniej wie - lepiej śpi".

hehe no właśnie on już śpi, a ja nie idę spać
Buziaki
zoja 01:36, 25 mar 2017

Super zakupy ladnie to wszystko wyglada - ciekawa jestem jak wsadzisz juz na rabaty.
Fajnie ze trzymasz sie planu

Ps. Ja juz tez budzet wyczerpalam na roslinki - pozostalo ja ziemie, a roslinki chyba zamowie na urodziny - mam w kwietniu to akurat
sylwik69 18:15, 25 mar 2017

Basia pomyśl o spotkaniu dziewczyn z Dzikiego Zachodu...może masz jakiś pomysł na fajne miejsce?a gdyby tak założyć wątek na Spotkania?może więcej osób się skrzyknie i spędzimy miło czas.Będzie okazja aby się lepiej poznać i pogaworzyć ogrodowojestem na TAK
BasiaLT 21:57, 25 mar 2017

Jestem jak najbardziej za. Żeby otworzyć wątek to już by chyba trzeba było określić datę i godzinę.
23:15, 25 mar 2017
Basia sadziłaś coś?
paulina_ns 12:11, 27 mar 2017

Basia jakie zakupy!! Jaka budleje kupiłaś? Mnie tak męczy na nia od tamtego roku, ale wciąż się jeszcze waham. Ja już też w tym miesiącu budżet wyczerpany, nawet nie jeżdżę po centrach ogrodniczych, żeby czasem losu nie kusić w sumie większości to co chciałam już zdążyłam kupić, teraz już na spokojnie, całe lato przed nami
BasiaLT 13:04, 27 mar 2017

MonikA napisał(a)
Basia sadziłaś coś?

Moniś sadziłam, sadziłam i sadziłam... i padłam na nos. Przy okazji się przeziębiłam i dostałam taką konkursową opryszczkę że wyglądam jak glonojad albo jakbym sobie botoksem oskrzykneła usteczka Fotek nie ma bo jeszcze nie skończone. Rabata jest wielka ale wyszło na to że trzeba ją jeszcze powiększyć żeby się lepiej prezentowała. Czyli będzie ciąg dalszy zrywania darni i nawiezienia ziemi kompostowej. Na szczęście nie muszę dokupować roślin bo wsadzę te co sama naszczepiłam. Fotki będą jak będzie już zrobione na cacy.
Dominika11 13:06, 27 mar 2017

BasiaLT napisał(a)

Moniś sadziłam, sadziłam i sadziłam... i padłam na nos. Przy okazji się przeziębiłam i dostałam taką konkursową opryszczkę że wyglądam jak glonojad albo jakbym sobie botoksem oskrzykneła usteczka
nie mów, bo ja miałam ostatnio dokałdnie tak samo i myslałam, ze mam uczulenie na sierść psa, ale jaja
powiadasz, że to opryszczka ?
BasiaLT 13:07, 27 mar 2017

paulina_ns napisał(a)
Basia jakie zakupy!! Jaka budleje kupiłaś? Mnie tak męczy na nia od tamtego roku, ale wciąż się jeszcze waham. Ja już też w tym miesiącu budżet wyczerpany, nawet nie jeżdżę po centrach ogrodniczych, żeby czasem losu nie kusić w sumie większości to co chciałam już zdążyłam kupić, teraz już na spokojnie, całe lato przed nami

Mnie budleja nie powala ale mój eMuś ją uwielbia. W zeszłym roku kupił sobie jedną fioletową. W tym też się przyczajał ale żeby nie kupił każdej w innym kolorze to go ubiegłam i sama kupiłam 4 sztuki na Allegro. Wzięłam odmianę "Flower Power". Zobaczymy czy faktycznie będą takie kolorowe.
Co do budżetu to absolutnie już nie mogę sobie na nic więcej pozwolić. To co kupiłam to i tak było ponad plan.
BasiaLT 13:09, 27 mar 2017

Dominika11 napisał(a)
nie mów, bo ja miałam ostatnio dokałdnie tak samo i myslałam, ze mam uczulenie na sierść psa, ale jaja
powiadasz, że to opryszczka ?

Oczywiście że tak! Przynajmniej ja tak mam. Wystarczy choroba, zmęczenie lub drastyczna zmiana klimatu i już jestem załatwiona. Miałaś kiedyś opryszczkę w nosie? Bo ja tak.