Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu narazie jest ściernisko... » Edycja postu

Tu narazie jest ściernisko...

Ania111 21:49, 01 mar 2020

Basiu ,
Oby ten przesad się sprawdził.
Miło by było wypić kawę na tarasie
W promieniach porannego słońca.

A krokusiki są cudowne
Pewnie tulipanki też będziesz miała jedną z pierwszych
anabuko1 10:20, 02 mar 2020

BasiaLT napisał(a)

Basiu podziwiam twoją piękna i bogatą już wiosnę
Cudne cuemierniki
nyna76 18:51, 03 mar 2020

Basiu, co roku tak golisz hakuro? A później? W lipcu? Mata super, gdzie zakupiona ?
basia3012 19:25, 03 mar 2020

Fakt, u Ciebie Basiu dużo wcześniej przyszła wiosna. No, ale okolice Zielonej Góry to jakby inny świat.
Ja dopiero krzewy pocięłam. I sadzę drzewa. Bo u mnie dotychczas to tylko krzewy rosły. Brakuje mi wyższego piętra. Kiedy to urośnie? Oby tego dożyć.
BasiaLT 13:33, 04 mar 2020

nyna76 napisał(a)
Basiu, co roku tak golisz hakuro? A później? W lipcu? Mata super, gdzie zakupiona ?

Aniu co roku tak ciacham, w sezonie też co najmniej ze 2 razy ale już ne tak krótko. To im służy. Nie starzeją się tak szybko i nie łamią na wietrze.
BasiaLT 13:36, 04 mar 2020

basia3012 napisał(a)
Fakt, u Ciebie Basiu dużo wcześniej przyszła wiosna. No, ale okolice Zielonej Góry to jakby inny świat.
Ja dopiero krzewy pocięłam. I sadzę drzewa. Bo u mnie dotychczas to tylko krzewy rosły. Brakuje mi wyższego piętra. Kiedy to urośnie? Oby tego dożyć.

Basiu urośnie szybciej niż by się wydawało.
jolka 20:52, 05 mar 2020

Wiosna na całego A ciemierniki rzeczywiście w pełnej krasie.
U Ciebie wszystko jakby miesiąc wcześniej niż u nas na południu
BasiaLT 13:58, 06 mar 2020

Hej Kochani
Pewnie już wiecie że w Zielonej Górze mamy pierwszy i jak dotąd jedyny przypadek koronawirusa. Trochę to dziwne że na takim zadupiu a nie w którymś z wielkich miast posiadających lotniska, gdzie codziennie przemieszcza się masa ludzi z całego świata... No cóż. Może miało na nas trafić bo przecież wiadomo że wszelka zaraza to zawsze z zachodu pochodzi... hi hi...
Na razie nic ciekawego się nie dzieje. Oczywiście ludzi dopadła głupawka i wykupują suchy prowiant i środki myjące i dezynfekujące z marketów. Na temat makaronów to już jest masa memów i kawałów.
W pracy przy wejściu zainstalowali nam dystrybutory dezynfekujące. No i zrobiło się jakby czyściej w toaletach.
I w zasadzie to tyle w temacie.
kasiab 15:06, 06 mar 2020

Witam Basiu! Dziękuję za odwiedziny u mnie. Ja u Ciebie jestem cichym zaglądaczem mieszkam całkiem blisko Ciebie u nas w sklepie wystarczy kichnac kilka razy i prosze bardzo jakby alejka robi sie pusta
Nowa12 19:03, 06 mar 2020

No niestety nie jestescie juz odosobnieni jeżeli chodzi o chorych na koronawirusa .