Pokazesz swoja drzewiasta jak zakwitnie? Moja jest rozowa, na poczatku troche ciemniejsza w paku, w rozwicie jasny roz, ladna, lubie ja. Marchew zostawilam w szklarni i sobie rosla, fakt ze za wielka nie byla, ale troche jej mialam, wiec ze smakiem zjedlismy.
Basienko, szklarnia nie jest podgrzewana ale jest tak umiejscowiona ze slonko ogrzewa ja przez boczna szybe( domek zrobiony z okien) z drugiej strony domek sasiadow, zaslonieta od wiatru. Zima to duzy plus, bo fajnie cieplo w niej jest, latem jest za goraco
Edys Tak, te piwonie wychodza odrazu pakami. Kiedys sie tym martwilam, szukalam powodu, odpowiedzi; nikt nie potrafil mi pomoc. Ani znani hodowcy ani znani ogrodnicy. Dzisiaj juz wiem, znalazlam odpowiedz i jestem z tego powodu bardzo z siebie dumnna
Napisze o tym osobny post
Inny klimat. Jolu, podoba mi sie w forsycji to, ze one tak dlugo kwitna. Chociaz nie lubie koloru zoltego w kwiatach, to ona jednak mnie cieszy swoimi kwiatami. Ladnie by wygladal zywoplot z forsycji, jest ladna przez caly rok, po zimie bardzo szybko startuje. Najszybciej z krzewow ktore znam.