Kasiu śliczne kwiatki ....trzymajcie się bardzo się zmartwiłam jak poczytałam co u was posyłam jak najpogodniejsze myśli żeby szybko zmieniło się na lepsze i żebyście byli bezpieczni...
Powodziowe kłopoty w Bawarii śledzę, ale jestem dobrej myśli, co do Ciebie osobiście.
Wrzuć info od czasu do czasu.
Pozwolcie ze odpisze zbiorowo...
Tutaj wylala taka mala popierdolka a narozrabiala jak conajmniej Dunaj...Woda schodzi, zaczely sie prace porzadkowe ale zabezpieczen jeszcze nie usuwamy. W mojej okolicy w miare ladnie to wyglada, troche dalej ludzie maja jedno wielkie bloto i syf. I stracili dobytek calego zycia. Z ulic zrobily sie w ciagu kilku minut rwace potoki...Dalej pada deszcz.
Wroce za kilka dni, mam dyzur za dyzurem...Padam juz nie tylko na nos, wiec zanim rozwale sobie klawiature....pozwole sobie pojsc
Dziewczyny...dziekuje
a to troche dale to u mnie za miedza
ludzie miaeszkaja kolo wielkiej rzeki a maly potoczek siegajacy po kolana wylal i w ciagu doslownie 2 minut podniosl sie do kilku metrow. Cos ok 500 domow jest kompletnie zrujnowanych. Mi sie w glowie nie miesci ogrom. No i na dodatek pada znow. Wracajac do domu straz blokowala droge nad Rott, mam nadzieje, ze Rott nie ma zamiaru wylac
Kasiu trzymaj sie cmok
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Dziękuję za wieści! Nie czas na zajmowaniem się drobiazgami jak chodzi o życie i mienie! Ściskam Ciebie! I trzymam kciuki, żeby gorzej nie było. Deszcz do mnie przyślij. Mnie nie zaleje, chyba, że tsunami!
Bylam dzisiaj w nocy kolo Ciebie, odbieralismy pontony i sprzet, Wy juz bezpieczni jestescie, tylko to wszystko teraz ogarnac...
O 16 jedziemy ze sprzetem na Schongau teraz tam sie zaczyna.
Iza uwazajcie na siebie mimo wszystko, nie wyjezdzajcie z domu.
Moj tesciu w szpitalu bo chowal sie w piwnicy. Pomylil bombardowanie z potopem???
Sorry za sarkazm i czarny humor ale...kropka kropka.