Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

roma2 20:05, 03 cze 2016

Myślę o Was. Do dziś śni mi się powódź w Opolu, a było to już prawie 20 lat temu. Trzymajcie się.
eda 00:16, 04 cze 2016

Kasiu śliczne kwiatki ....trzymajcie się bardzo się zmartwiłam jak poczytałam co u was posyłam jak najpogodniejsze myśli żeby szybko zmieniło się na lepsze i żebyście byli bezpieczni...
barbara_kraj... 00:23, 04 cze 2016

Chyba dobre wieści nadchodzą, słyszałam w tv, że woda zaczęła opadać.
Oby jak najprędzej.
hanka_andrus 06:49, 04 cze 2016

Powodziowe kłopoty w Bawarii śledzę, ale jestem dobrej myśli, co do Ciebie osobiście.

Wrzuć info od czasu do czasu.
Kasiek 21:19, 04 cze 2016

Pozwolcie ze odpisze zbiorowo...
Tutaj wylala taka mala popierdolka a narozrabiala jak conajmniej Dunaj...Woda schodzi, zaczely sie prace porzadkowe ale zabezpieczen jeszcze nie usuwamy. W mojej okolicy w miare ladnie to wyglada, troche dalej ludzie maja jedno wielkie bloto i syf. I stracili dobytek calego zycia. Z ulic zrobily sie w ciagu kilku minut rwace potoki...Dalej pada deszcz.
Wroce za kilka dni, mam dyzur za dyzurem...Padam juz nie tylko na nos, wiec zanim rozwale sobie klawiature....pozwole sobie pojsc
Dziewczyny...dziekuje
Basilikum 21:30, 04 cze 2016

a to troche dale to u mnie za miedza
ludzie miaeszkaja kolo wielkiej rzeki a maly potoczek siegajacy po kolana wylal i w ciagu doslownie 2 minut podniosl sie do kilku metrow. Cos ok 500 domow jest kompletnie zrujnowanych. Mi sie w glowie nie miesci ogrom. No i na dodatek pada znow. Wracajac do domu straz blokowala droge nad Rott, mam nadzieje, ze Rott nie ma zamiaru wylac

Kasiu trzymaj sie cmok
hanka_andrus 21:42, 04 cze 2016

Dziękuję za wieści! Nie czas na zajmowaniem się drobiazgami jak chodzi o życie i mienie! Ściskam Ciebie! I trzymam kciuki, żeby gorzej nie było. Deszcz do mnie przyślij. Mnie nie zaleje, chyba, że tsunami!
Kasiek 13:25, 05 cze 2016

Basilikum napisał(a)
a to troche dale to u mnie za miedza
ludzie miaeszkaja kolo wielkiej rzeki a maly potoczek siegajacy po kolana wylal i w ciagu doslownie 2 minut podniosl sie do kilku metrow. Cos ok 500 domow jest kompletnie zrujnowanych. Mi sie w glowie nie miesci ogrom. No i na dodatek pada znow. Wracajac do domu straz blokowala droge nad Rott, mam nadzieje, ze Rott nie ma zamiaru wylac

Kasiu trzymaj sie cmok

Bylam dzisiaj w nocy kolo Ciebie, odbieralismy pontony i sprzet, Wy juz bezpieczni jestescie, tylko to wszystko teraz ogarnac...
O 16 jedziemy ze sprzetem na Schongau teraz tam sie zaczyna.

Iza uwazajcie na siebie mimo wszystko, nie wyjezdzajcie z domu.
Moj tesciu w szpitalu bo chowal sie w piwnicy. Pomylil bombardowanie z potopem???
Sorry za sarkazm i czarny humor ale...kropka kropka.

Bede pisac.
Do ogrodu wroce za kilka dni.
wiunia 13:36, 05 cze 2016

Kasiu... spokojnych dni!
Madzenka 17:02, 05 cze 2016

Słonca życze i aby woda jak najszybciej opadła a ziemia obeschła