Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 21:00, 15 lis 2016

roma2 napisał(a)
Boję się pisać, że sobie wyobrażam . Przeceniasz mnie. Mam wymianę pieca, stado fachowców i jestem trzeźwa jak świnka (a nawet dwie).

Wymiany wspolczuje
Na nalewke wolalam, gdzies polazla
Mixtoorka 21:20, 15 lis 2016

mhmmm jaki zapach! hhmmmmmmmm jak słodko! Pięknie tam!!! Warto się wybrać, ode mnie to nie aż tak daleko ;D
Anda 21:38, 15 lis 2016

Ale super wycieczkę miałaś We wiosce te powiedzonka wpadły mi w oko: czego rolnik nie zna to nie zeżre albo: dopóki kakao rośnie na drzewach, dopóty jest dla mnie owocem
I na dodatek maja sklep internetowy
Ale może i tak uda mi się wybrać we wakacje do Świnoujścia . Dzięki za fotki
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Madzenka 22:32, 15 lis 2016

Lubiłabym Swinoujscie gdyby nie przeprawa promowa.....
ryska 22:46, 15 lis 2016

Świetne fotki, wszystkie, oj długo dziś u Ciebie zabawiłam
eda 11:46, 16 lis 2016

ale suuuuper hiii z placu zabaw to Leny bym nie znalazła w tym błocie odebrałabym potworka haaa Super misio traktor zajefajny pomysł haaaa Ten co zapomniał że dechy są w stodole!

Basilikum 13:52, 16 lis 2016

Kasia super wycieczka truskawkowa na poczatku myslalam, ze to gdzies Kolo Ciebie na Bawarii. Bardzo lubie takie klimaty
Kasiek 16:44, 16 lis 2016

Mixtoorka napisał(a)
mhmmm jaki zapach! hhmmmmmmmm jak słodko! Pięknie tam!!! Warto się wybrać, ode mnie to nie aż tak daleko ;D

Warto, naprawde polecam, to miejsce jest i dla dzieci i dla doroslych. Trampoliny, skocznie, place zabaw, wszystko jest dla maluchow fajnie przygotowane. Co mi sie bardzo podobalo, bylo malo takich platnych zabawek dla dzieci, ot moze ze trzy tego typu. Reszta, ile dusza pragnie i jak pragnie

Kasiek 16:46, 16 lis 2016

Anda napisał(a)
Ale super wycieczkę miałaś We wiosce te powiedzonka wpadły mi w oko: czego rolnik nie zna to nie zeżre albo: dopóki kakao rośnie na drzewach, dopóty jest dla mnie owocem
I na dodatek maja sklep internetowy
Ale może i tak uda mi się wybrać we wakacje do Świnoujścia . Dzięki za fotki

Jak dla mnie bomba, kakao owocem, hicior
Napisz kiedy bedziesz jechac, podsune moze pomysla co i gdzie warto zobaczyc. Wiesz, taki tubylczy pomysl
Kasiek 16:48, 16 lis 2016

Madzenka napisał(a)
Lubiłabym Swinoujscie gdyby nie przeprawa promowa.....

Ta przeprawa to masakra, ale...Sa inne drogi zeby dostac sie do Swinoujsia i te bardzo polecam, bez promow