Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 20:36, 10 mar 2017

Mixtoorka napisał(a)

Fajnie mieć wiosnę cały miesiąc dłużej i wcześniej co ważniejsze! W donice tylko powkładałam prymulki tak jak były w doniczkach. Małe dziecko robiło zakupy ;. szczerze powiedziawszy ja jakoś nie szczególnie darzę sympatią prymule. czekam na bratki, one cieszą mnie bardzo.

I te dłuższe dni... uwielbiam

Bratki tak, bratki piekne sooom, a stokrotki...to dopiero panny piekne wiosna pachnace
Kasiek 20:39, 10 mar 2017

kaisog1 napisał(a)

hahahhaha padłam Buziaki zostawiam

Musze znowu podgladnac co pieknego czarujesz
Kasiek 20:39, 10 mar 2017

malkul napisał(a)

jaaacccciiiieee
cudna

Dziekuje To roza Chopin.
hanka_andrus 20:43, 10 mar 2017

Dzisiaj miałam czas i na klucz gesi, i na dzwonienie sikorek, a wróble to już normalnie od gadania chyba mają dzioby w szalikach pozawijane, bo dziwnie głoszą: cierp, cierp. No i miały rację, dziś w nocy zero, a jutro nawet w minusie.
Kasiu, przyjęłaś właściwą postawę w ogrodzie: nic na siłe, i właściwą pozycję: na ławeczce w wyciszeniu.
Trzymaj się!
Kasiek 20:45, 10 mar 2017

roma2 napisał(a)
Pięknie! To ja zguba! Miotam się, ale nie ogrodowo, życiowo! Kręte ścieżki prostuję delikatnie. Wczoraj pojechałam z córką i Flipulem na działkę. Od piątku szykowałam się na ogrom prac, które "muszę" wykonać. Całą listę zrobiłam. I wiesz co..? Przyroda działa na mnie dobrze. Nawet bardzo. Siadłam sobie, wypiłyśmy kawkę, pieso ganiał jak szalony, zakopał gdzies dwa przysmaki, a ja połaziłam, pozagladałam, odchyliłam stare listeczki, zobaczyłam pchające się spod jesiennych kołtunów nowe, ucieszyłam się, siadłam, pogadałam z własną córką jak człowiek i tak sobie o to spędziłam sobotę. Buzi!

Ha, wiercipieto moja kochana
Mozna wypic kawe? Mozna zachowac sie jak czlowiek ? Mozna ogrodowo spedzic sobote? Mozna. Witaj w klubie zgubo
Kasiek 20:46, 10 mar 2017

hanka_andrus napisał(a)
No i dobrze! Kiedyś trzeba zwolnić!

Haniu a za czym ta pogon ? Bo juz nie pamietam
Kasiek 20:47, 10 mar 2017

dana1s napisał(a)
Zjawiskowa wiosna na zjawiskowych zdjęciach. Cudnie!

Komplement z Twoich ust jest bardzo przyjemny, dziekuje
Kasiek 20:49, 10 mar 2017

Basilikum napisał(a)
kasiu gdzie taka krokusowa bajke namierzylas? piekna

Romciu super zagospodarowalas sobote

W miasteczku obok jest takie miejsce, pierwszy raz tam bylam o tej porze, naprawde pieknie to wyglada I sa takie jak Ty masz i Hania
Kasiek 20:50, 10 mar 2017

katel napisał(a)
Krokusowa łąka niesamowita - jak w bajce

Piekna, zachwycajaca, wioooosna
Kasiek 20:53, 10 mar 2017

eda napisał(a)

Ale śliczne i piękna pogoda była u Ciebie Kasiulek

Z ta pogoda to roznie jest, wczoraj w gorach, blisko mnie, byly opady sniegu od 1 do 2 metrow, uwierzysz? A u mnie piekne slonko