Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 21:39, 27 mar 2017

violka171 napisał(a)

Bardzo dziekuję za cudeńko

A prosze kochana dziewczyno
Kasiek 21:40, 27 mar 2017

Basilikum napisał(a)
a jakze Zbyszku, ze tegoroczne. Wczoraj w miescie tez widzialam gwiezdzista zaczynajaca kwitnac az M zauwazyl, ze juz miala popekane paczki i kilka kwiatkow.

Czekam na kilka duuuzych, to dopiero bedzie widowisko
Kasiek 21:54, 27 mar 2017

Jezeli sie myle to popraw mnie prosze Mysle ze jest to kosciol Sw. Marcina w Landshut...Zarowno niezwykla architektura tego gotyckiego kosciola rzymskokatolicznego, jak i to ze jest najwyzszym kosciolem Bawarii i najwyzszym kosciolem ceglanym na swiecie, jest obok zamku Trausnitz pieknym symbolem miasta Landshut.

To zdjecie to chyba...szczyt Tegelberg. Rany a jak nie ?

A tu zdjecie kawalka zamku Ludwika, robione z mostu.

Goniu, tez tak uwazam ze to co zobaczysz, juz na zawsze zatrzymasz pod powiekami i nikt Ci tego nie odbierze...Bardzo ladnie to napisalas, dziekuje

Narobilam sobie wstydu czy zgadlam ?

Kasiek 21:56, 27 mar 2017

gosika67 napisał(a)
Kasiu możesz potem usunąć te zdjęcia, bo nie wiedziałam gdzie je wrzucić.

Nie usune, bardzo dziekuje za nie, piekne sa
Tak, Izy okolice tez sa bardzo ladne
Kasiek 21:58, 27 mar 2017

gosika67 napisał(a)
A widzisz Iza, dobrze,że mnie oświeciłaś, ja jestem nowicjuszką.Teraz będę wiedziała.
Kasia przepraszam, już wiem.

Bardzo mile sa takie niespodzianki, prosze o jeszcze
gosika67 22:05, 27 mar 2017

To zdjęcie do Landshut, w zamku też byłam. Nazwy szczytu nie znam, ale poprawię się i skupię na tym większą uwagę,to zdjęcie 3 jest z mostu robione. Byłam tym zauroczona.
A tam tyle jest jeszcze zamków. Mnie w ogóle interesują zamki, katedry. U nas też jest jeszcze tyle do zwiedzania. Ty to wszystko znasz z zamkniętymi oczami wiesz, co gdzie, jakie.Pozdrawiam Cię serdecznie.
eda 22:37, 27 mar 2017

Kasiuuu ale cudne kwiaty i pąki !!! te tulipki to botaniczne takie mocny kolorek ? u mnie też oszalał ale drobniejsze kwiatki co do minionego sezonu moje białe
Buuuuziolek
Kasiek 23:18, 27 mar 2017

gosika67 napisał(a)
To zdjęcie do Landshut, w zamku też byłam. Nazwy szczytu nie znam, ale poprawię się i skupię na tym większą uwagę,to zdjęcie 3 jest z mostu robione. Byłam tym zauroczona.
A tam tyle jest jeszcze zamków. Mnie w ogóle interesują zamki, katedry. U nas też jest jeszcze tyle do zwiedzania. Ty to wszystko znasz z zamkniętymi oczami wiesz, co gdzie, jakie.Pozdrawiam Cię serdecznie.

I chyba sie pomylilam Cos mi swita ze ten szczyt to moze byc gora Säuling, Tegelberg jest bardziej z przodu Ale chyba i tak zle nie wypadlam

Goniu zobacz co jest pod mostem, warto tam zejsc.

To prawda, zamki tutaj sa piekne i jest ich duzo i Bawaria ma duzo do zaoferowania
I chociaz mieszkam tu juz tyle lat to jeszcze wiele miejsc przede mna ktore chce zobaczyc, poznac, nie wszystko jeszcze widzialam

Kasiek 23:21, 27 mar 2017

eda napisał(a)
Kasiuuu ale cudne kwiaty i pąki !!! te tulipki to botaniczne takie mocny kolorek ? u mnie też oszalał ale drobniejsze kwiatki co do minionego sezonu moje białe
Buuuuziolek

Edyciu tak, chyba to botaniczne, one tak szybko zaczynaja
eda 23:26, 27 mar 2017

śliczneeee spokojnej nocy Kasiulek