Ale magnolia! Będę podglądać Twoje poczynania bukszpanowe. Mam w podobnym "kształcie" na działce. Też musiałabym nadać im formę. Chętnie podpatrzę, jak to uczynić
Straszna historia złej kobiety i piękne miejsca dookoła masz
Te rododendrony rosna w starym ogrodzie, dom stoi pusty, od dawna nikt tam nie mieszka. To stary ogrod, bardzo stary i na takie tez wygladaja te rh. I pewnie dlatego takie duze sa
Kiedys pokazywalam las rododendrowy z kwiatowej wyspy Mainau, tam to dopiero sa okazy
Masz racje, warto zwiedzic Bawarie
Rubens to moja milooosc, kupiony ot tak, zawladnal moim sercem, i z tego co czytam na Ogrodowisku, nie tylko moim
I tu Cie zaskocze Nie przejmuje sie moim ogrodem, nie chucham i nie dmucham na rosliny, do dzisiaj nie mam planu i traktuje go intuicyjnie. Lubie go, lubie tu odpoczywac, obserwowac, robic fotki, ale ...Tak z przymruzeniem oka, bez zabijania sie i bez stresu
Dziekuje Jolu i postaram sie ruszyc z buta
Tak, okolice Bodenskiego, obojetnie czy to po stronie niemieckiej czy pozostalych, sa niesamowite. Architektura domow tam zbudowanych ( pieknych z np 1800 ) przyrody, gor, parkow...Tego nie da sie opowiedziec, opisac samymi slowami. trzeba sie wspomagac fotografia a i to za malo by oddac to piekno...
Historie ludzi i miejsc, tajemne mniejsca ktore znaja tylko starsi mieszkancy...to wszystko przewaza szale i budzi ciekawosc by zwiedzic te miejsce..