Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 22:41, 04 lut 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Kasiu dzięki serdeczne. Coś pięknego jadę w moje strony więc bardzo mi zależało, aby moja siostra zobaczyła jak można nieczynna stodole upiększyć. O szaleje jak zobaczy foty. Nic nie usuwaj wszystko się przyda.
Jak się cieszę nie chciałam być natretna.

Bambus też piękne jeszcze nawet nie czytałam tylko przeskoczylam do ciebie.
To u ciebie te piękne klematisy rosną co u nas nie są w stanie po zimie się odróżnić zapomniałam nazwy różowe.

Przed chwilą siedziałam w szkołach i spisywałam róże jakie kupię, cholere wszystkie ładne jestem w rosterce.

Jeszcze raz dzięki pozdrawiam.

Elu, ciesze sie ze moglam Ci to pokazac, nawet tak nie mysl Gdzies na watku mam jeszcze jedna fotke, stary budynek i przed nim, piekne, duze hortensje...Musialabym poszukac, jak znajde to Ci pokaze
Ten klematis to Montana Rubens, moja ukochana roslina w ogrodzie i moja wielka duma

Mam go juz tyle lat, nigdy nie mialam z nim najmniejszego klopotu. Tamtem rok jednak, a raczej majowe przymrozki, zniszczylo w Polsce kilka rubensow Pisaly o tym dziewczyny i u mnie na watku, i na watku o rubensie. Zaczelam wierzyc, ze nie jest on tak niezniszczalny jak u mnie w ogrodzie, i w moich okolicach. Kocham go jednak tak bardzo, ze wybacze mu wszystko
Elu, napisz prosze jakie kolory roz preferujesz i na co zwracasz uwage, to moze cos podpowiem, tz moge Ci powiedziec jakie ja mam roze i jak sie zachowuja

Kasiek 22:42, 04 lut 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Bajeczne widoki pokazałaś

Stare, ale w ten chlodny wieczor, w sam raz
Kasiek 22:45, 04 lut 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Cudowny park. Mam też 2 szt bugenwilii zima przetrzymywane w domu. Zaczynają wypuszczać liście i kwiatostany. U mnie też kwitną ładnie, ale te na fotkach to już starsze okazy.
Piękne to poletko lawendowe a w środku też stare okazy drzew oliwkowych pięknie.

Elu, nie mam gdzie zimowac takich roslin, a szkoda,tez mi sie bardzo podobaja Pokazesz swoje?
Sebek 22:48, 04 lut 2018

Ahhh ten Rubens
Kasiek 22:51, 04 lut 2018

gosika67 napisał(a)
Ela tak jak ja róże, róże i jeszcze raz róże, tylko które?

Goniu, mam kilka ktore u mnie sprawuja sie conajmniej poprawnie I teraz sobie pomyslalam, ze moge Wam pokazac fotki innych roz...ale to juz jutro
Fajnie radzi i podpowiada Renatka, wlascicielka cudnych roz z watku
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5054-rrr-rozane-rozmaitosci-renaty-i-nie-tylko-rozane
Kasiek 22:57, 04 lut 2018

eda napisał(a)

u mnie od wczoraj wszystko pod śniegiem ...topnieje zobaczymy co będzie jutro niby ma być na plusie

Edytko, w koncu mamy zime Balwany stoja, sanki przygotowane?
Kasiek 22:59, 04 lut 2018

AgataM napisał(a)
Witaj KasiuPrzyszłam się z Tobą Przywitać I od razu mówię - zakochałam się w Twoim cudnym ogrodzie i dodatkach Biżuteria ogrodowa niesamowita, mur ogrodzeniowy marzenie, roślinki wypieszczone Gratuluję i zapraszam

Witam serdecznie i dziekuje za mily komentarz Oczywiscie skorzystam z zaproszenia, i z checia obejrze Twoj ogrod
Kasiek 23:03, 04 lut 2018

gosika67 napisał(a)
Kasiu ładnie się wszystko prezentuje, te murki i łuki to wizytówka Twojego ogrodu, zawsze go po tym poznam.Wszystkie rośliny dużo większe jak u nas.Wszystko piękne i dopieszczone.Poczekam na Twojego Rubensa w tym roku ciekawe jak odbije.

Goniu, a wiesz ze nigdy tak nie pomyslalam? Ale chyba rzeczywiscie, te murki to tylko u mnie takie, to znak rozpoznawczy mojego ogrodu I rubens...alez oczywiscie ze rubens Tez jestem ciekawa, ile bedzie mial kwiatow, jak dlugo bedzie kwitl...Dopieszczone ? Hmmm...
Kasiek 23:05, 04 lut 2018

Sebek napisał(a)
Ahhh ten Rubens

A zebys wiedzial Twoim znakiem jest piekny wianek, najpiekniejszy jaki widzialam, a moim jest rubensio
eda 23:08, 04 lut 2018

Kasiek napisał(a)

Edytko, w koncu mamy zime Balwany stoja, sanki przygotowane?

haaa Kasiu chyba zaraz koniec bo się leje były aniołki na śniegu a sanki nie chciały się ślizgać tak mokro ale radość była