Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 19:41, 06 kwi 2018

Dla Goni, roza Rosanna, ma sie dobrze i wypuszcza listki

Cieszy kazda, i ta szlachetnie urodzona, i ta z marketu za zlamane centy

Zyje Uetersenka

Jezyny tez

Kasiek 19:41, 06 kwi 2018

Ciag dalszy nastapi
Mari 19:58, 06 kwi 2018

Kolejny juz raz się powtarzam ale ślicznie u Ciebie...tak wszystko szybko się rozwija ...u mnie tez coś już się ruszyło ale strasznie mozolnie.

Magleska 20:53, 06 kwi 2018

ciąg dalszy nastąpi ......słodkie mordaski
piękne fotki oznak wiosennych i jak już ciepło u Ciebie

zazdroszczę wypadu nad jezioro baw się dobrze
Mixtoorka 20:54, 06 kwi 2018

Boskie te Twoje bliźniaki wiosna u Ciebie na całego. A temperatury to juz latowe. Pięknie, pięknie.
gosika67 20:55, 06 kwi 2018

Kasiu pięknie , sasanki moje ulubione, towarzystwo z ostatniej fotki zadowolone.
Moja Rosanna, jeszcze nie zgubiła zeszłorocznych liści, też pojawiają się nowe listki

a sasanka wygląda tak, u Ciebie cieplej i o 2 tygodnie do przodu, zresztą inny klimat

Pamiętam,że miałaś taką różę, kiedyś nawet jej nazwę zapisałam Eden Rose 85, jak ona się ma, przypomnij jak wygląda, bo warta była zapisania, bardzo mi się podobała.
Kasiek 21:30, 06 kwi 2018

Mari napisał(a)
Kolejny juz raz się powtarzam ale ślicznie u Ciebie...tak wszystko szybko się rozwija ...u mnie tez coś już się ruszyło ale strasznie mozolnie.

Dziekuje Pomalutku, powolutku, wszedzie wiosenka dojdzie, mam nadzieje ze nam swoja tez pokazesz
Kasiek 21:33, 06 kwi 2018

Magleska napisał(a)
ciąg dalszy nastąpi ......słodkie mordaski
piękne fotki oznak wiosennych i jak już ciepło u Ciebie

zazdroszczę wypadu nad jezioro baw się dobrze

Cieplo, cieplej... Odpalamy sezony: ogrodowy, zaglowy i gorski Dzisiaj bylo ognicho w ogrodzie i pieczone kielbaski ( z czego najbardziej ucieszyly sie piechy...ale to juz inna historia... ) jutro zagle, w niedziele gory Pijana jestem ze szczescia
Dziekuje
Kasiek 21:36, 06 kwi 2018

Mixtoorka napisał(a)
Boskie te Twoje bliźniaki wiosna u Ciebie na całego. A temperatury to juz latowe. Pięknie, pięknie.

Blizniaki Goraco jest i to cieszy, czlowiek po zimie, spragniony jest slonca
Kasiek 21:41, 06 kwi 2018

gosika67 napisał(a)
Kasiu pięknie , sasanki moje ulubione, towarzystwo z ostatniej fotki zadowolone.
Moja Rosanna, jeszcze nie zgubiła zeszłorocznych liści, też pojawiają się nowe listki

a sasanka wygląda tak, u Ciebie cieplej i o 2 tygodnie do przodu, zresztą inny klimat

Pamiętam,że miałaś taką różę, kiedyś nawet jej nazwę zapisałam Eden Rose 85, jak ona się ma, przypomnij jak wygląda, bo warta była zapisania, bardzo mi się podobała.

Goniu, inny klimat, to prawda. Eden rose to moja pierwsza roza w ogrodzie...Mam do niej sentyment

I Rosanna

Jaki kolor sasanek masz?