Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 21:46, 06 kwi 2018

I dalej prosze wycieczki
New Dawn

piwoie pokazuje za kazdym razem

Uwielbiam ten moment w hostowisku...

A tak bardzo cudownie, pies naszych dzisiejszych gosci ogniskowych, podkopal mi rubensa...
gosika67 21:54, 06 kwi 2018

Piękne te róże, ta Edenka zawsze mi się u Ciebie podobała. A sasanki różne odcienie fioletów i białą. Kupiłam w ub. r. czerwoną może gdzieś się odliczy.
gosika67 21:56, 06 kwi 2018

Ta New Dawn u mnie nie kwitła, nabyłam ją w ub.r. ale widzę,że liście puszczają, poczekam. W jakim miesiącu ona kwitnie?
Kasiek 21:57, 06 kwi 2018

Taki pien ma ten clematis.

Juz moge Wam zdradzic zeszloroczna ,, tajemnice,, Otoz, prowadze clematisa Rubensa w ksztalcie drzewa. Dopinguje mi w tym, zarzad i prezes sklepu Dehner, co jest dla mnie wielkim zaszczytem Oficjalnie, jestem pierwsza osoba w Niemczech, ktora podjela sie tego zadania

Kasiek 22:08, 06 kwi 2018

gosika67 napisał(a)
Piękne te róże, ta Edenka zawsze mi się u Ciebie podobała. A sasanki różne odcienie fioletów i białą. Kupiłam w ub. r. czerwoną może gdzieś się odliczy.

Biala? Pokazesz fotki? New Dawn zaczyna jakos tak w czerwcu, kwitnie prakycznie caly czas, az do ...U mnie kwitla do zimy. Bardzo lubie jej delikatne, porcelanowe kwiaty, lubie rowniez jej zapach Goniu, zerknij w linka
https://www.bing.com/images/search?q=Rose+New+Dawn&qpvt=Rose+New+Dawn&FORM=IGRE
Kasiek 22:12, 06 kwi 2018

Ozdoby z tu i owdzie

Lubie anioly w ogrodzie...

i takie tam

Kasiek 22:24, 06 kwi 2018

Pierwszy raz mam takie hiacynty. Kolor biskupi roz, niestety fotka nie pokazuje tego koloru, szkoda. Bardzo mocny zapach, cudny, wdarl sie dzisiaj do domu, cos niesamowitego Kwiat bardzo jakby zbity, twardy, gesty, w dotyku jakby ...hm...Znacie moment otrzepywania kwiatow ze slonecznika do dlubania? ( Wiem jak to brzmi...
Ale dokladnie tak, moge Wam opisac ten kwiatHa, mam nawet nazwe, Jan Bos we wlasnej osobie

Alicja169 22:45, 06 kwi 2018

Nieprawdopodobnie piękna ta wiosna u Ciebie, Bawarko
A fotki to nieosiągalne dla mnie wykonanie
Pozdrawiam z krainy, gdzie wiosna jeszcze nieśmiało ujawnia swój urok
gosika67 22:53, 06 kwi 2018

Też piękna ta róża, lubię takie delikatne kolory.Jak znajdę tą sasankę to zaraz ją wstawię u siebie, też mam róże z takim delikatnym kolorem ale były kupowane jako NN.Wiesz co takie tam te biżuterie ceramiczne u Ciebie są ozdobą całego ogrodu,jutro pewno polecę na jakieś starocie, bo znów się zapatrzyłam u Ciebie.
MirellaB 22:54, 06 kwi 2018

Piękne wiosenne zdjęcia