Basienko, witaj w moim ogrodzie
Temat zlota Indian, ziemi, ktora sami mozemy sobie wyprodukowac w ogrodach...Jest na wyciagnieciu reki i za darmo. W dalszym ciagu nie moge pokazac fotki, bo kabel zostawilam w pracy, moze jutro zrobie komorka i bedzie szybciej.
Popiol popiolowi nie rowny...jest duzo filmow, instruktazy i opisow, mysle ze jeszcze sporo przede mna bo to nie jest ot tak, spalic i juz...Ale, mysle ze jestem na dobrej drodze Basiu, jezeli cos znajdziesz na ten temat, tez chetnie skorzystam
Montany... Tak, to wizytowka mojego ogrodu Chyba im u mnie dobrze, skoro rosna w warunkach raczej trudnych. Napisalam o murze, fakt, mysle, ze po prostu montany u mnie lubia mury, bo one oddaja im swoje cieplo. Chociaz widzialam tez montany rosnace na siatkach, na pniach, na plotach, na skalach...I wszedzie rosly Dla mnie ten powojnik jest fenomenem
Ogrod Agaty? Rany...Tak, ona miala piekny okaz na ogrodzeniu
Basiu, pozdrawiam, dziekuje i rowniez zdrowka zycze
No masz ci los
Nicol, zajrzyj tutaj https://www.lindau2021.de/
Bylam w ostatnia niedziele w Lindau, morsowalismy ze znajomymi w jeziorze Bodenskim; widac juz od dluzszego czasu, ze przygotowuja wyspe do tego wydarzenia. Oby...Bo to juz za pare miesiecy...
Nicol, napewno moge Ci polecic i Lindau i dalie i okolice i cale jezioro Bodenskie. To miejsce to masa wrazen, pieknych miejsc, widokow i...Moglabym tak bez konca. Dodam jeszcze po cichutku wyspe kwiatowa Mainau...