Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie

Ukojenie

zoja 19:49, 15 mar 2017

agnieszka_m napisał(a)
A tu znów zakupy
i krokusiki uwielbiam je

tym razem przemyślane
te są prawdziwą niespodzianką, bo nie myślałam, że coś z nich będzie - tym większa radość
zoja 19:53, 15 mar 2017

paulina_ns napisał(a)
Super zakupy, ja nawet nie jadę, bo pewnie znowu coś przytargam chociaż widziałam,że szmaragdy mają po 9 zł chyba, a potrzebuję jeszcze dokupić, ostatnio w szkolce płaciłam po 13 zł, więc trochę różnicy jest i się zastanawiam...

Ja się szmaragdom nie przyglądała, bardziej eM - powiedział, że wyglądają na wykopane i wciśnięte do doniczki - a takie lepiej omijać... to początek promocji na iglaki, ja bym się wstrzymała i popatrzyła co dadzą inni (jutro nowa gazetka w casto, a od dziś w leroy i też widziałam tuje, podejrzewam że obi też coś w promocji da )
zoja 19:55, 15 mar 2017

Aurelllia napisał(a)
Ogniki wszędzie ich szukałam i znalexc nie mogłam a teraz już wiem gdzie uderzać aczkolwiek dziś byłam w A i same tuje smaragdy widziałam, ale może dojadą

stały obok borówek amerykańskich i azali - było ich niewiele (6 raptem) może zapytaj, może ktoś wziął a nie zdążyli z zaplecza przynieść?
zoja 19:56, 15 mar 2017

Aurelllia napisał(a)
Naprawdę dorodne te ogniki ojejejjeje zazdraszczam w pozytywnym znaczeniu

Tak bardzo ładne (i kłujące ) wyglądają bardzo zdrowo i są ładnie (chyba fachowo) przycięte
tak ładne, że eM bez mrugnięcia okiem pozwolił mi na 3
paulina_ns 20:00, 15 mar 2017

zoja napisał(a)

Ja się szmaragdom nie przyglądała, bardziej eM - powiedział, że wyglądają na wykopane i wciśnięte do doniczki - a takie lepiej omijać... to początek promocji na iglaki, ja bym się wstrzymała i popatrzyła co dadzą inni (jutro nowa gazetka w casto, a od dziś w leroy i też widziałam tuje, podejrzewam że obi też coś w promocji da )

Tylko,że u nas takich sklepów nie ma ani casto, ani Leroy jedynie Praktiker, Auchan, Lidl i Biedronka
zoja 20:03, 15 mar 2017

paulina_ns napisał(a)

Tylko,że u nas takich sklepów nie ma ani casto, ani Leroy jedynie Praktiker, Auchan, Lidl i Biedronka

aha... a praktiker macie otwarty? u mnie stoi zamknięty, coś o komorniku się mówi
Kasya 20:05, 15 mar 2017

ogniki to sie nadaja na zywoplot ?
paulina_ns 20:12, 15 mar 2017

zoja napisał(a)

aha... a praktiker macie otwarty? u mnie stoi zamknięty, coś o komorniku się mówi

U nas jeszcze w tamtym tygodniu był otwarty, bo kupowalismy z mężem wyłaz do góry, a jak teraz to nawet nie wiem.
zoja 20:15, 15 mar 2017

Kasya napisał(a)
ogniki to sie nadaja na zywoplot ?

na etykiecie napisali, że nadaje się na naturalne żywopłoty
- ja kupiłam dla kolorowych owoców
zoja 20:15, 15 mar 2017

paulina_ns napisał(a)

U nas jeszcze w tamtym tygodniu był otwarty, bo kupowalismy z mężem wyłaz do góry, a jak teraz to nawet nie wiem.

u mnie zamknięty od miesiąca a może dwóch