Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa

Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa

Luteczka 22:29, 19 maj 2016

Dzięki Agatko, buziaki
anbu 21:17, 22 maj 2016

Luteczko co tam w trawie piszczy ?
Luteczka 21:40, 22 maj 2016

Aniu droga w trawie świerszcze grają
A na serio to w ogrodzie tak pomalutku idzie bo roboty dużo, zajęcia dodatkowe córki, koniec roku szkolnego się zbliża a i jeszcze dzień dziecka przed nami i generalnie jest szał ciał i doba za krótka.
Każdą wolną chwilę spędzam w ogródku ale to za mało.
Dzisiaj jak goście pojechali to pieliłam chwasty w warzywniku dopóki komary mnie nie wygonily
Luteczka 22:28, 22 maj 2016

Generalnie to w pracy dużo pracy.A na dodatek jestem w radzie rodziców w gimnazjum u syna. Jest to gimnazjum integracyjne czyli są dzieci zdrowe i chore lub nie do końca pełnosprawne.
Organizujemy im 1 czerwca piknik z okazji dnia dziecka. Szukamy sponsorów na jedzenie, napoje, nagrody w konkursach itd. Mnóstwo załatwiania i wysyłania maili, mnóstwo telefonów i rozmów osobistych. Ale właściwie już prawie wszystko mamy.
Dlatego nie mam zbyt dużo czasu na ogród i na forum za co Was przepraszam. Powinnam do każdego wejść i się odezwać. Dzisiaj troszkę nadrobiłam, u wszystkich nie zdążyłam być, właściwie to odwiedziłam kilka wątków które mi się pierwsze w powiadomieniach wyświetliły
AgataP 09:42, 23 maj 2016

Luteczka napisał(a)
Generalnie to w pracy dużo pracy.A na dodatek jestem w radzie rodziców w gimnazjum u syna. Jest to gimnazjum integracyjne czyli są dzieci zdrowe i chore lub nie do końca pełnosprawne.
Organizujemy im 1 czerwca piknik z okazji dnia dziecka. Szukamy sponsorów na jedzenie, napoje, nagrody w konkursach itd. Mnóstwo załatwiania i wysyłania maili, mnóstwo telefonów i rozmów osobistych. Ale właściwie już prawie wszystko mamy.
Dlatego nie mam zbyt dużo czasu na ogród i na forum za co Was przepraszam. Powinnam do każdego wejść i się odezwać. Dzisiaj troszkę nadrobiłam, u wszystkich nie zdążyłam być, właściwie to odwiedziłam kilka wątków które mi się pierwsze w powiadomieniach wyświetliły

Sie przejmujesz... nadrobisz później... buźka
Luteczka 18:58, 23 maj 2016

Agatko buziaki
Luteczka 13:27, 26 maj 2016

Z okazji Dnia Matki życzę wszystkim MAMOM wszystkiego co najlepsze

Luteczka 13:35, 26 maj 2016

Takie tam

Coś się zdjęcia nie chcą wgrywać
Luteczka 13:39, 26 maj 2016

Burza bratków

Luteczka 13:41, 26 maj 2016