Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa

Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa

Luteczka 21:49, 19 cze 2016

Nikita napisał(a)
Ewcia, widzę , że na serio wzięłaś się za nawodnienie.
Potwierdzam - linia nie powinna być dłuższa niż 150 metrów.
Za zakup linii z kompensacją - pochwalam, bardzo dobra decyzja.
A kupując w kręgach zawsze wychodzi taniej...jak kupujecie w kilka osób to i tak możecie sobie pociąć te kręgi jak wam będzie pasować.

Ja ze swojej linii jestem bardzo, bardzo zadowolona. Jak kupicie w necie i położycie sobie sami to wychodzi naprawdę super tanio.

Macham szpadelkiem weekendowo.

Dzięki Nikita za potwierdzenie, czytałam u Danusi o liniach z kompensacją i doszłam do wniosku że innej nie mogę mieć. Odmachuję Madziu

Tak naprawdę na serio to się wezmę po zakończeniu roku szkolnego bo w tym tygodniu jeszcze szał ciał a w piątek urodziła się moja bratanica, jutro jadę do nich i z tego powodu też będę trochę zajęta , ale potem to do dzieła bo eM obudowę studni do hydroforu już robi.

A dzisiaj robiliśmy córci urodziny,było basenowe party , impreza się udała,pogoda dopisała,dziewczyny bawiły się znakomicie, na basenie wariacje,nurkowanie itd a dla wysuszenia skoki na batucie. Tradycyjnie na urodziny moja córka dostaje " tort" z pizzy i wszystkie dzieciaki są zachwycone. Oczywiście zrobiłam moje ciasteczka , były lody i różne przekąski. Przyjęcie było na tarasie , pełno balonów i serpentyny.
Gościom się bardzo podobało .
Moja córcia zachwycona
Margarete 23:22, 19 cze 2016

No wyobrażam sobie tą frajdę i dla jubilatki i dla gości
Buziaki urodzinowe dla córki od cioci Małgosi
kasja83 12:34, 20 cze 2016

Luteczka napisał(a)
Powiem tak Madziu ,wczoraj posadzilam jeszcze 60 sadzonek cudnej lawendy, czekam na rzeki lawendowe

ooo Ewo pięknie będzie!Jaką odmianę sadziłaś?Ja tak miałam smaczek w tym roku wsadzić jeszcze lawendę na wykuszowej, żeby już sobie rosła-ale chyba się już nie szarpnę;-/
Ha!wyczytałam, że widzimy się u Kindzi
AgataP 19:43, 20 cze 2016

Luteczka napisał(a)

Dzięki Nikita za potwierdzenie, czytałam u Danusi o liniach z kompensacją i doszłam do wniosku że innej nie mogę mieć. Odmachuję Madziu

Tak naprawdę na serio to się wezmę po zakończeniu roku szkolnego bo w tym tygodniu jeszcze szał ciał a w piątek urodziła się moja bratanica, jutro jadę do nich i z tego powodu też będę trochę zajęta , ale potem to do dzieła bo eM obudowę studni do hydroforu już robi.

A dzisiaj robiliśmy córci urodziny,było basenowe party , impreza się udała,pogoda dopisała,dziewczyny bawiły się znakomicie, na basenie wariacje,nurkowanie itd a dla wysuszenia skoki na batucie. Tradycyjnie na urodziny moja córka dostaje " tort" z pizzy i wszystkie dzieciaki są zachwycone. Oczywiście zrobiłam moje ciasteczka , były lody i różne przekąski. Przyjęcie było na tarasie , pełno balonów i serpentyny.
Gościom się bardzo podobało .
Moja córcia zachwycona

Ewka ale szał ciał, też tak chcę i pizzę też i ciasteczka, mogę nurkować jak chcesz i na trampolinie też schnąć mogę
do zobaczonka buziaki
Luteczka 19:59, 20 cze 2016

Margaret przekażę życzenia, dziękuję

Kasja niestety kobitka od której kupuję lawendę to nie zna nazwy ale to jest polska odmiana już sprawdzona bo mam ją od dwóch lat i świetna jest.
Tak spotkamy się u Kindzi

Agatko, to jak będzie ładna pogoda to zapraszam
Margarete 20:15, 20 cze 2016

I ja, i ja też chcę nurkowania z ciasteczka.i....
Napisałam na pryw.
AgataP 08:55, 21 cze 2016

Margarete napisał(a)
Napisałam na pryw.

Gosia oj chyba latem zrobimy babskie party u Ewy Bikini będziem zrywać
AnnaCh 09:15, 21 cze 2016

AgataP napisał(a)
Gosia oj chyba latem zrobimy babskie party u Ewy Bikini będziem zrywać

Szaleństwa Wam w głowach
Luteczka 20:47, 21 cze 2016

Margarete napisał(a)
Napisałam na pryw.

Małgosiu zawsze jesteś mile widziana
Luteczka 20:48, 21 cze 2016

Oki. Będzie babskie party w basenie