Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

hanka_andrus 14:43, 13 paź 2016

Irenko, dalie bezproblemowe, tylko bardzo lubią słońce, mam kilka w półcieniu, te gorzej sie miały przez lato.
Pszczelarnia 16:20, 13 paź 2016

hanka_andrus napisał(a)

Wyrywam teraz każdy możliwy dzień do roboty, bo za moment mogę nie zdążyć, Dziś 3 klucze żurawi leciały na południe, Ech nie da się ukryć, jesień już!

No nie da się ukryć. I w taką jesień, która zwalnia od obowiązków ogrodowych, "szwędactwo" mi się włącza.
hanka_andrus 17:36, 13 paź 2016

Ewuniu, takie niespodziewane wizyty w pochmurny jesienny dzien natychmiast rozjaśniają otoczenie! Miło widzić Ciebie u siebie. Ja też bywam w Pszczelarni, ale w dyskusje o sadzeniu, dosadzaniu drzew nie włączam się, bom laik w tym temacie.
Twoje szersze kadry mimo wszystko dają pojęcie o wielkości ogrodu. z jednej strony zazdroszczę areału, ale z drugiej... ogarnąć to wszystko z sensem to wyższa szkoła jazdy! Gratuluję. Kwiatek dla Ciebie. Ostatnie dalijki

Basilikum 19:46, 13 paź 2016

o huraganie nie slyszalam, wiec do mnie pewnie nie doleci
Hibiskus masz piekny
a dalie najpiekniejsze na Forum
violka171 20:06, 13 paź 2016

o nie huraganu nie chce za żadne skarby
widoczek z balkonu fajowy,u nas nie dostrzegłam jeszcze takich kolorków
hanka_andrus 21:38, 13 paź 2016

Na jutro planuję ogrod, ale czy dam radę? Zobaczymy.

asiak 07:25, 14 paź 2016

Dasz radę Haniu, tylko się nie przepracuj Miłego weekendu
BasiaLT 10:02, 14 paź 2016

Basilikum napisał(a)
o huraganie nie slyszalam, wiec do mnie pewnie nie doleci
Hibiskus masz piekny
a dalie najpiekniejsze na Forum

W zupełności się zgadzam i popieram, takich dali nie ma nikt!
hanka_andrus 17:38, 14 paź 2016

Dziś wykopałam kolejne 2 dalie , i sie suszą ,że by trochę z piasku obleciały. Karpy trzymam w szklarence, nic im nie będzie przez tydzień. Jeszcze cała rabatka daliowa do ruszenia. Może w poniedziałek?Dziś wojowałam z rabata hostową, I zmogłam,
Wywaliłam 3 wiadra badziewia, nachomikowały hosty różnych chwastów poid liśćmi.
Ale rabata przejrzała, i za kolejną bytnośćkią znów coś do przodu popchnę.

an_tre 17:48, 14 paź 2016

hanka_andrus napisał(a)
Dziś wykopałam kolejne 2 dalie , i sie suszą ,że by trochę z piasku obleciały. Karpy trzymam w szklarence, nic im nie będzie przez tydzień. Jeszcze cała rabatka daliowa do ruszenia. Może w poniedziałek?Dziś wojowałam z rabata hostową, I zmogłam,
Wywaliłam 3 wiadra badziewia, nachomikowały hosty różnych chwastów poid liśćmi.
Ale rabata przejrzała, i za kolejną bytnośćkią znów coś do przodu popchnę.

Napracowałaś się mnie dopiero ta praca czeka po powrocie do domku...
śliczna fotka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies