Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

hanka_andrus 10:31, 10 paź 2016

Witaj, Zbyszku. Koszalin jest najwilgotniejszym miejs cem w kraju. Stąd ludzie uciekają przed reumatyzmem. A ja go już mam, to gdzie mam uciekać? Trwam.
Niweluję sobie nadmiar wilgoci w powietrzu, zwiększoną dawką wilgoci wewnątrz siebie, i jakoś to idzie.
Miłego tygodnia!

zawitka 14:23, 10 paź 2016

Miałam napisać że zabiorę deszcz ale już ładnie popadało więc nici z tego a Ty Haniu nie dawaj się Głowa do góry ciepła herbatka albo zupka ijuż lepiej
Milka 14:28, 10 paź 2016

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko, bo kiedyś tam były ogródki, wiec są pozostałości. To roślina nie do zdarcia.

Czyli dla nas
Nie wiedziałam, że Koszalin taki reumatyczny...
Posadzone i posiane, dzięki fotki przy okazji
BasiaLT 14:30, 10 paź 2016

hanka_andrus napisał(a)
Dziękuję, Edytko! Zabierzcie ode mnie deszcz! Bo mi kości rozmiękną na galaretę!

Haniulku witam w klubie Najpierw ponad miesiąc ani kropli a teraz non stop zimno i leje. Oczywiście w weekend kompletnie nic nie zrobiłam. Strasznie mi szkoda tego zmarnowanego czasu. Ech... samo życie. A ty się Haniu mimo wszystko trzymaj cieplutko. Buziaczki i pozdrawiam
hanka_andrus 14:59, 10 paź 2016

Dziękuję, kochane dziewczynki! Trzymam się! Na razie, żeby nie zapeszyć udaje mi się uchronić przed wkrusami, Z ludźmi minimalny kontakt, najwyżej w windzie, a i w rodzinie nikt z kaszlem do mnie nie przychodzi. Temperaturę za oknem śledzę, i wyjście z psem staram się między kroplami uskuteczniać.

Wam też życzę zdrowia i starajcie się nie chodzić do pracy z przeziębieniem, bo to zapaleniem płuc grozi.

Na pochmurny dzień coś jaskrawego ode mnie z ogródka, niestety już to jest historia.

JustynaZ 15:06, 10 paź 2016

Pozdrawiam cieplutko .
violka171 18:42, 10 paź 2016

hanka_andrus napisał(a)
Dziękuję, kochane dziewczynki! Trzymam się! Na razie, żeby nie zapeszyć udaje mi się uchronić przed wkrusami, Z ludźmi minimalny kontakt, najwyżej w windzie, a i w rodzinie nikt z kaszlem do mnie nie przychodzi. Temperaturę za oknem śledzę, i wyjście z psem staram się między kroplami uskuteczniać.

Wam też życzę zdrowia i starajcie się nie chodzić do pracy z przeziębieniem, bo to zapaleniem płuc grozi.

Na pochmurny dzień coś jaskrawego ode mnie z ogródka, niestety już to jest historia.

historia historią ale jak miło powspominać lato liiii rozmarzyłam się na chwilkę
Rumianka 22:03, 10 paź 2016

Haniu, u Ciebie zawsze kolorowo...jak chcę poprawić sobie humor, to chyc do wątku Hani, a tu zawsze piękne foteczki...Płezdrówczi...
hanka_andrus 23:27, 10 paź 2016

Elisko, piękne foteczki by były, żebym robiła zdjęcia wg freguły, ze statywem z ostrością, a ja hyc, hyc z kijaszkiem w jednej łapce, w drugiej pstrykanie i tak wychodzi , jak wychodzi. Połowa zdjęć do kosza, a część z tych pokazywanych też niewiele warta. Ale traktuję to jako pamiętnik, gdzie co miałam w poprzednim sezonie, bo i z pamięcią kiepściuchno na starość bywa.
Spokojnej nocy, kochana!
Dla Ciebie coś na sen, może szum traw?

Basilikum 06:37, 11 paź 2016

haniu milego dnia

a zdjecia rzeczywiscie przydatne jako dokumentacjo, co gdzie rosnie