Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

violka171 19:10, 13 kwi 2016

Och dziekuję Haniu ,a propos 23 Kwietnia,dziś dostałam poleconym że mamy walne zebranie sprawozdawcze R.O.D.o godz 10.00 pierwszy termin a drugi termin o 10.30 Pierwszy raz bede na takim zebraniu,nie wiem ile to bedzie trwac i co te dwa terminy godz oznaczają,jutro sie dowiem na dzialce,ale jakby co to w tych godz bede niedostepna,po zebraniu skupiam uwagę na Tobie HANIU !
hanka_andrus 19:32, 13 kwi 2016

U mnie takie zebranie w tę sobotę. 2 terminy oznaczają, że żeby zebranie było ważne co do uchwał musi być połowa +1 obecnych. Jeżeli nie będzie, to jest drugi termin, i wtedy ta połowa nie jest wymagana. I uchwały się podejmuje większością głosów.

Nie wiem jak u Was, ale nasze zebrania trwają do 3 godzin, może nie ma sensu nasze spotkanie? Dowiem się u zięcia jaki jego rozkład dnia.

Zawsze możesz podpisać listę i po godzinie wyjść.
violka171 19:38, 13 kwi 2016

Nawet mi nie pisz że nie ma sensu nasze spotkanie ,bo kopniaczka dostaniesz i nawet dowód Cie nie uratuję hi hi
dowiedz sie jaki rozkład zięć ma i będziemy wiedzieć na czym stoimy
katel 08:21, 14 kwi 2016

hanka_andrus napisał(a)
Violu, nie wiem czy przypadkiem nie uda się spotkanie około 23 kwietnia. Bo zięć ma sprawę w Sz. i wolny bagażnik. To może się załaduję, jeżeli Tobie nie będzie przeszkadzała moja wizyta.

Obie krasnalki pozdrawiam! Podglądam czy już w piżamkach?

Świetne! Do tego jeszcze Gobasi wierszyk pierwszorzędnie się wpasował , Jak się do Ciebie zajrzy to uśmiech na twarzy zawsze murowany .
hanka_andrus 08:39, 14 kwi 2016

Dziękuję za miły komentarz, Kasiu! Z życia trzeba brać wszystko co najlepsze!
A co jest lepszego niż dobry humor i zdrowie? No jeszcze miłość, ale tej Wam nie brakuje!
Pozdrawiam i życzę pogody wg zamówienia!

Pszczelarnia 08:43, 14 kwi 2016

Haniu, humor i zdrowie, i widzę, że jeszcze dobry zięć.
hanka_andrus 08:47, 14 kwi 2016

Nie narzekam na zięcia, Ewo! Dobry chłopak! Jedyny mankament, to nie umie pracować w ogródku! Ale nie wszyscy muszą umieć!

Najważniejsze to dogadywać się w szczegółach!

Miłego dnia!
zbigniew_gazda 08:56, 14 kwi 2016

Widzę Haniu że finiszujesz z pracami w ogródku. Teraz niech wszystko rośnie i cieszy oczka. U nas zbiera się na deszcz a w nocy ma ogromnie lać. Mi to pasuje bo posadziłem nowe roślinki, dosiałem trawę i niech podleje.
hanka_andrus 09:03, 14 kwi 2016

Zbyszku, przecież wiesz, że finisz dopiero 30 października, ale te najważniejsze ogrodowe mam prawie zrobione.

Nie łatwa to sprawa u mnie, bo prace uzależniam od pogody na wyjazd i powrót.

Życzę Tobie deszczu, bo jak co posadzone, podlane być musi!
Miłego!
eda 09:08, 14 kwi 2016

hanka_andrus napisał(a)
No jeszcze nie zdecydowałam się na ogród. Ale plecaczek gotowy od wczoraj.
Autobus 10:30.

Trochę popadało, lekka mgła, która się podnosi. Chyba jednak będzie : Kierunek Berlin!
Violu, Tobie również odpowiedniej pogody życzę.

jaajku ale śliczna fota uwielbiam w słońcu widoki u mnie dziś paskudnie i zimno może popada ale na razie nie widać buzianm i miłego życzę Hanusia