Brzózka ładnie wyglądają, ale jesienią i wiosna to zabawa z liśćmi nie do po zazdroszczenia. Jeszcze na dodatek jak wiatr to Gałezie odpadają i pełno wszędzie odłamow z oczka dzisiaj wyciągam.
200 Cisow dużo jest co sądzić od razu mi się przypomina czas jak sądzili y tuje brabanty już takie ok 1 m lało jak cholera bo to jesień 170 szt.
Sadzilismy z eMem on kopał dołki a ja sądziłam.
Za dwa lata. 2010 r. Ulewa za ulewa w całej Polsce powodzie tuje stały w wodzie i ok 60 się zmarnowało.
Takie to wspomnienia.
Hej, hej! Przymiarka do sadzenia czy już sadzenie? Wołaj pomoc! Miłej niedzieli!
Dobry masz pomysł z tymi cisami no i ma Ci kto posadzić i podlewać a ja bije się z myślami chodz kusi mnie bardzo. Pokaż zdecia jakie są? Mąż się ucieszył z tej ilości do sadzenia? Buziak
Mirko ogród masz już tak mocno zaawansowany wiosennie i uporządkowany że nic tylko gości zapraszać na kawę i cieszyć oczy widokami.
Ciekaw jestem tych nowych cisów, jak masz dobre źródło proszę o namiary. Pozdrawiam
Kochani, jutro odpowiem na posty, odwiedzę wasze ogrody, tyralismy od 8 do 19, jestesmy wykonczeni, to sadzenie cisow, to horror się okazał, nawet nie powtórzę, co mąż mówił
Opowiem jutro, czemu tak.
Dobrej nocy