Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Kasik 07:29, 09 kwi 2016

Nie ma co dyskutować. Jesteś Królową wiosny. Takie ilości gatunków i kolorów jak u Ciebie nie widać w żadnym ogrodzie. A to, że pamiętasz każdą nazwę najmniejszego listka, to mnie powala. Ja nie rozróżniam siewek od chwastów Do dupi ze mnie ogrodniczka.

Pięknie , wiosennie , kolorowo.
Anna_ogrodni... 07:44, 09 kwi 2016

Witam
Pragnę się przywitać gdyż od dłuższego czasu podziwiam Twój ogród w końcu podjęłam decyzje o wejściu na Ogrodowsko poznaniu super ludzi podobnie ja ja zielono zakręconych tworzeniem ogrodów. Na razie się uczę obsługi ale myślę, ze w końcu bezie dobrze i będę mogla wymieniać doświadczenia.
Bogdzia 08:59, 10 kwi 2016

Sunrise cudna i okna to strzał w dziesiątkę. świetne.
Milka 09:38, 10 kwi 2016

Dziękuję Bozenko
Czeka nas sadzenie magnolii Lolanthe, obejrzyj ja sobie u Katel, pieknosc
Milka 09:38, 10 kwi 2016

Anna_ogrodniczka napisał(a)
Witam
Pragnę się przywitać gdyż od dłuższego czasu podziwiam Twój ogród w końcu podjęłam decyzje o wejściu na Ogrodowsko poznaniu super ludzi podobnie ja ja zielono zakręconych tworzeniem ogrodów. Na razie się uczę obsługi ale myślę, ze w końcu bezie dobrze i będę mogla wymieniać doświadczenia.

Aniu bardzo dziękuję i witam na forum
Anna_ogrodni... 09:44, 10 kwi 2016

Zgadam się całkowicie z Kasią ze jesteś "Królową Wiosny" i ja myślę ze uśmiechu tez bo gdy wcześniej czytałam Twoje forum to właśnie zwróciłam uwagę na przepiękny ogród, różnorodność roślin i Twój dobry serdeczny uśmiech oraz radość jaka w sobie masz i ja rozsiewaj dalej Dlatego jak tyko odważyłam się wejść napisałam do forumowiczek które polubiłam
Pozdrawiam gorąco
malgorzata_s... 09:46, 10 kwi 2016

Królowo kochana, wiosnę masz bossską Gdzie magnolia pójdzie?
zawitka 09:47, 10 kwi 2016

Taka wiosna to tylko u Królowej ;dAle mnie nastraszyła w tym roku trawka od Ciebie ,myślałam że będzie po niej bo zmarzła a ona poczekała i tak pięknie odbija ha ha Jak koło niej przechodzę to japolec mam od ucha do ucha
danuta_szwajcer 09:56, 10 kwi 2016

Oj cudnie u Ciebie Irenko i tak uporząkowane wszystko, gdzie co posadzisz to rośnie a teraz będzie i" magnoliowo" u Ciebie, są cudne i u Ciebie dobry klimat dla nich. Jak długo u Ciebie jest ta hakome? bo taka duża już i fajnie się rozrasta. Moje już też odbijająle kilka to nie wiem czy nornice mi nie podgryzły bo obok miałam brunere, funkie i zjedzone.Jedna brunera się została. Pozdrawiam
Kindzia 10:15, 10 kwi 2016

Życzę sobie dzisiaj dwa zdjęcia minimum. Jedno naszej, drugie tylko Twojej magnolki

Aleś farta miała z tą białą piruetką, od razu dostawa na miejsce
Jak sobie pomyślę nad miną właścicieli szkółki w Przytoku, jak Kasia tam trzeci raz po magnolkę w tym samym dniu pojechała...bezcenne!!!