Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

gosika67 16:58, 03 lut 2019

Fajne klimaty będą, też lubię takie wzory.No właśnie a gdzie fotki?
Milka 17:16, 03 lut 2019

Dominika, Gosiu
ostatnie zdjęcia zimy, str.1195 do 1197, więcej zimy nie będę pokazywać dziś sypie, breja, a ja w cieple domowym się kokoszę
Dorota123 20:02, 03 lut 2019

Milka napisał(a)

Pamiętam Alu, nawet do dziś ona jest i są wykroje
Kiedyś dużo szyłam, teraz po naprawie maszyna gotowa do użycia, no i psiaki pożarły poduchy, więc zrobię nowe, ciekawe czy wyjdą. A pogoda idealna na takie robótki, ostatnio kosze odnawiałam farbami kredowymi
Materiał śliczny w ogród wpasuje się wyśmienicie. Też sama szyłam pokrowce na poduchy. Pamiętam że szukałaś gąbki, czy udało Ci się gdzieś kupić taką gąbkę na poduchy. Też potrzebuję na huśtawkę nowych poduch.
daszum 14:52, 04 lut 2019

Ja kiedyś sama wymieniałam całe poduchy do sofy i foteli w mieszkaniu. Gąbkę, sprężyny i inne potrzebne elementy kupuje się u nas w hurtowni z materiałami dla tapicerów.

Materiał bardzo ogrodowy, poduchy będą super wyglądać.

Głowę bym sobie dała uciąć, że o parocji u Ciebie czytałam, dobrze że się z nikim nie założyłam
Milka 18:14, 05 lut 2019

Anitka napisał(a)

Mnie to już nie dziwią u Ciebie oznaki wiosny. U mnie jeszcze śnieg leży, ale pogodę mieliśmy dla równowagi dzisiaj ładną. Rozpoczęłam sezon ogrodowy Materiał śliczny, szkoda by wpadł w nieodpowiednie pyszczki W sumie to chyba ciężko jest je upilnować.

Posadziłam na jesień wilczomlecze i też nie wiem co z nimi zrobić. Na razie wyglądają tak jak na jesień. Czyli nie ścinać?

Anitko, u mnie też powtórnie spadł, ale w dzień się topi, w nocy do piątku jeszcze mróz. Te pyski chyba zasznuruję
Nie tnij, jeśli to ten bordowy, tak radzi Danusia
Milka 18:15, 05 lut 2019

Dorota123 napisał(a)
Materiał śliczny w ogród wpasuje się wyśmienicie. Też sama szyłam pokrowce na poduchy. Pamiętam że szukałaś gąbki, czy udało Ci się gdzieś kupić taką gąbkę na poduchy. Też potrzebuję na huśtawkę nowych poduch.

Nadal szukam, sprawdzam parametry, musi być T/35 i potrzeba mi 10cm wysokości, na razie tylko w necie widzę je.
Milka 18:17, 05 lut 2019

daszum napisał(a)
Ja kiedyś sama wymieniałam całe poduchy do sofy i foteli w mieszkaniu. Gąbkę, sprężyny i inne potrzebne elementy kupuje się u nas w hurtowni z materiałami dla tapicerów.

Materiał bardzo ogrodowy, poduchy będą super wyglądać.

Głowę bym sobie dała uciąć, że o parocji u Ciebie czytałam, dobrze że się z nikim nie założyłam

Oj, to fajnie masz, ja szukam i nie mogę znaleźć stacjonarnie, ale poradzę sobie, najwyżej w necie kupię.
Materiał fajny, tylko czy mi wyjdzie
Anda 19:01, 05 lut 2019

Milka napisał(a)

spora belka

Sliczny material. Pasuje do Ciebie i ogrodu jak ulal
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Dorota123 23:24, 05 lut 2019

Milka napisał(a)

Nadal szukam, sprawdzam parametry, musi być T/35 i potrzeba mi 10cm wysokości, na razie tylko w necie widzę je.
Masz jakiś namiar, bo ja nawet w necie nie znalazłam odpowiedniej. Patrzyłam na allegro - tam też nie znalazłam.
Milka 15:26, 06 lut 2019

Anda napisał(a)

Sliczny material. Pasuje do Ciebie i ogrodu jak ulal

Cieszę się, że się podoba, mnie bardzo dziś zakupiłam poduchy, jeszcze gąbka i zamki, taśmy są I całą sterta farb, do wianków i obrazów