Jabłuszko ekstra pasuje idealnie.
Irenko, nie żartuj mój eMuś dziś mi powiedział że mam szlaban na kasę. A nie wie jeszcze ile rzeczy przyjdzie pocztą hihihi
Ircia- ale Masz fajnie z tym sklepem. Ja bym oszalała. Jabłko rewelacyjne, no i do Twojego ogrodu pasuje. Mój Black Tulip przyprawia mnie o smutek co roku, ale może jak będzie starszy to dostosuje sie i do moich oczekiwań.. Rośnie u Ciebie wszystko szaleńczo, wzorować się nie mogę - u nas wiosna w fazie raczkowania.
Ale jabłko . O hakone pytałam kiedyś w ogrodniczym i powiedziano mi, że strasznie wolno rośnie i lubi mokro, więc nie kupiłam ale patrząc na O. wydaje mi się, że to nie do końca prawda.
Nieustannie podziwiam, jabłuszko też Kolejny niebieski element
Magnolia nieziemska
Śliczne jabłuszko, a przy ogonku poidełko jest
O zęby się boję wiec gryzł nie będę … piękne Ci ono Lubię takie smaczki w ogrodzie, mam w pobliżu fajne miejsce z takimi rzeczami ale nie wszystko co mi się podoba da się przemycić do ogrodu. Jabłko fajnie się wkomponowało między donicami, kolor extra, czerwony byłby zbyt oczywisty.
Matko, jaki wielkie kwiat Black Tulip. Widziałam dzisiaj w centrum ogrodniczym olbrzymie drzewo tej odmiany magnolii i powiem Ci, że gdybym wygrała w totka kupiłam sobie od razu wielkie.