Tomku, gęsto tak, ale od upału ciut niektóre mdleją, niemniej, jakoś nawet jest. Dziękuję, jeśli coś wpadło w oko, kopiuj
Sporo zrobiłam, ale to kropla w morzu.
Uwaga, mam już ćmę bukszpanową, żeruje, na szybko tnę buksy i oprysk, na razie kilka tylko..jutro mąż dalej będzie działał.
ogrodowe , jak podlane to od razu ładniejsze
ale tyle ich że nie wiem w którym miejscu ratować
a swoją drogą, nie wiedziałąm, że mam tyle odmian i tyle kolorów
To z czasem ujednoliciliśmy, bo dom i garaż biały, domek letni też, więc i reszta, a kolor od roślin.
Zdarzyło mi się tam siedzieć, ale tyle teraz pracy, że pędzę, jak struś
Perovska w niebieskim, są 3 kępy, ogromne, pokładają się i pies na się kładzie też; w innym miejscu, gdzie bardzo sucho, słabiutko rosną. Wbrew pozorom lubią wilgoć i rozproszone światło, a myślałam, że na słonecznym dadzą radę.
no i molinie zakryła, miskant Mornning Light jakoś się przepycha, a jeszcze tam winnik i jaśmin wonny
na przyszły rok będę je wiązać, żeby na baczność stały
Ula, jak są kanty, przycięte i podlane, to jakoś wygląda, no i susza, ale jest mimo to, na czym oko zawiesić, dzięki serdeczne
Mnie zejdzie długo, bardzo długo, rzucam się na różne miejsca
Też sobie hoduj w donicach anabelki
I w cieniu, wtedy są najładniejsze i tak nie mdleją. Psy niszczą mi bardzo, bardzo...
te w cieniu i dorodne, oczywiście za dużo tam, ale cóż, nie ruszam, skoro rośnie
tu patyki tegoroczne, Grandiflora, już kwitną, w innych donicach w nogach pęcherznicy, maciupkie i też;
fajnie się ją ukorzenia, ale patyki zawsze blisko brzegu donicy, nie wiem czemu, ale tak najłatwiej sukces osiągnąć
tu Grandiflora, patyki z ubiegłego roku
spora
oczywiście nic nie okrywam, cały rok tak samo wszystko stoi
a tu kolejna w donicy, też z patyków, a w drugiej limki, ale jeszcze nie kwitną
Irenko zrozumiałam, że donic z hortensjami niczym nie ocieplasz na zimę?
w tym roku posadziłam jedną bidulę z marketu do donicy i pięknie odbiła i już zaraz będą cudne kwiaty. mam zamiar ją zostawić na zimę bez okrycia, mam nadzieję, że nie pożałuję
Pergola u Ciebie to cudne miejsce na wypoczynek, uwielbiam takie miejsca...