AGANIA
Agata, tak są to Leonard Messel, mam 3 i mam 3 gwiaździste białe

.
Te mam w ciepłym miejscu, białe jeszcze dopiero będą kwitnąć; dzięki, pogoda dopisała, to i fotki wyszły

.
Fotele też podgryzione, ale to jak szczeniakami były, nadal się trzymają.
anabuko1
Uwielbiam te magnolie, zresztą wszystkie; ochłodziło się bardzo, wieje i kapie z nieba, ale deszcz akurat potrzebny.
yolka
Te magnolie najszybsze, ale i kolejne w blokach startowych; dzięki Jolu i wzajemnie, paskudny czas, ja nijak nie mogę się odnaleźć póki co, sporo tego u mnie na raz.
deszczowymaj
Psinki wyglądają niewinnie, ale psocą i niszczą, właśnie skosiły startujące martagony, latają za ptakami i niszczą, co popadnie, szkoda, bo to takie rarytasy ogrodowe. W miarę ogarnięte, biorąc pod uwagę wielkość ogrodu i ilość roślin, ale jeszcze sporo mam do zrobienia, mega wolno mi idzie, dzięki Asiu
basia3012
Wiosna powolna, raptem 2 dni ciepłe, ale idzie; no okropny czas, człowiek bije się z myślami. Basia, tak to jest śliwowiśnia Nigra, ma sporo lat; kilka konarów odcięliśmy, bo właziły na domek letni, kontrolujemy ją, że tak powiem; oprócz niej mam jeszcze 4 sztuki szczepione na pniu, też już kwitną, no i wielkie drzewo u sąsiada za murem, jest na czym oko zawiesić.
sylwia_slomc
Oko już prawie ok, nos jeszcze nie do końca; wiosna niby jest, powoli robimy, było koszenie już, kret wrócił, susza i wiatry znowu.
KasiaBawaria
Mam tych drzew sporo, ale fakt, bez nich ogród byłby smutny; nie narzekam, że się sieje, bo to piękna trawka, wytrzymała i natura sama zdecydowała, jak rabaty zapełnić, tam wyleciały azalie wielkokwiatowe, mimo podlewania, uschły.
wiunia
dzięki

była cudna pogoda, ciut robiłam, ale więcej korzystałam z ciepełka i siedziałam sobie