Basiu celowo posadzony, świetnie się spisuje.
On jest inny niż ten zwykły, ja go lubię bardzo, ale każdy nie musi.
W tych donicach mam hortensje, w jednej anabelki w drugiej mix bukietowych, bo pomieszałam patyki.
No ja proszę Pani, nudy tu nie widzę. Przeciwnie. Chciałabym już taką nudę.
Brachytrichę też mam pod sosnami w suchym miejscu i też jest super. Nie pokłada się, wysiewa się i bardzo go lubię. Fajny pomysł z podsadzeniem go hostami, dobrze grają faktury. Cieszę się że to zobaczyłam bo właśnie w innym miejscu planowałam obok siebie i miałam wątpliwości czy to dobre połączenie
Irenko u Ciebie bogactwo roślinne, więc nudy nie ma pięknie magnolki zaczynają spektakl No i ten trzcinnik zaczyna mi po głowie chodzić, jak go w szkółce zobaczę to kupię, piękne ma te kwiatostany buziaczki
Dziękuję serdecznie I zaś nowy pomysł, o hortensjach nie myślałam, ale podobają mi się i nawet miałabym co posadzić i jesienią będą się ładnie przebarwiać podoba mi się
Irenko pięknie u Ciebie trzcinnik bardzo mi się spodobał efektowny w masie, moja magnolia już ma duże pąki czekam na ciepło.
Tam gdzie są Wasze miłorzęby to ratowałabym te bukszpanu bo kompozycja jest przepiękna kup lepinox u mnie działa.
Pozdrawiam kicię też
Irenko, bardzo lubię jak pokazujesz ogród w szerszej perspektywie. Masz piękne zakątki, pokazuj je częściej i nie pisz, że to nuda. Każda pora roku daje nam inną perspektywę w ogrodzie. Widzę, że tworzysz nowe miejsce do nasiadówek, fajne miejsce i bardzo potrzebne. Przecież nie tylko trzeba tyrać w ogrodzie, niebieski kącik to mój ulubiony.
Buziaczki zostawiam, jestem po covidzie i cieszę się, że mam to już za sobą. W maju będę robić badanie i zobaczymy ile tych przeciwciał się utworzyło. Dylemat szczepionkowy ma wiele osób, ale dla mnie nie do przyjęcia jest informacja, że co pół roku będziemy się szczepić.