Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 09:06, 03 maj 2021

Krys napisał(a)
Irenko cały ogród piękny kolorowy i dopieszczony, moc pracy ale efekt cudny

Krysiu, jak miło cię widzieć.
Tak, od waszych odwiedzin zmieniło się baaaardzo, aż sama nie mogę uwierzyć, bo raptem 6 lat minęło. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję
Milka 09:06, 03 maj 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)
Irenka , wiosna już na dobre się rozkręciła u Ciebie
Pięknie zielono się zrobiło

Dario, już liściaste zielenią się, więc pustka znika Dzięki Daria
hankaandrus_44 09:09, 03 maj 2021

Irenko, dobrze, że już z Misią dobrze. A pogoda lubi szaleć, w dodatku nie wg naszych chciejstw. Mam nadzieję, że i na naszych grządkach ciepła doczekamy.

Zawsze cos wyro śnie, żeby nas pocieszyć. Odpoczywamy z przymusu, bo już byśmy szalały. U mnie pestka, ale u Ciebie taka przestrzeń do ogarnięcia, że szok, jak sobie radzisz. Zdrowia i tylko zdrowia dla Was, Ucałuj Zygmusia ode mnie , tak świątecznie. Same dobre myśli dla Was.
Milka 09:09, 03 maj 2021

Martka napisał(a)

Irenko, co to za klon? A Sango Kaku widzę też już pokazał listki, u mnie też pięknie kolorowy. Trawy dają czadu. Zachwyciły mnie tulipany pękate. Z dnia na dzień będzie piękniej. U mnie wszystko siedzi nieruchomo jak zaklęte, nic nie chce się zielenić ... czekam na lepsze czasy i z chęcią zaglądam do Twojego kolorowego ogrod, lubię też Twoje opisy

Marta, to klon Sheridan, lubię je. Mam je wymieszane z klonami Golden Globe.
Tak, nowy nabytek już ma listki, malutki, ale urośnie, choć klony dość wolno rosną.
U mnie też aż tak szybko nie idzie, choć rejon cieplejszy.
Mam nadzieję, ze opisy pomagają początkującym ogrodnikom, ale i doświadczonym w kwestii porównania doświadczeń
Milka 09:13, 03 maj 2021

Magleska napisał(a)
Irenko chociaż mało piszę ,to zawsze do Ciebie zaglądam ....
serce mi się ściskało ,jak czytałam o problemach zdrowotnych Misi -dobrze ,że już jej lepiej .....

w ogrodzie jak zawsze zachwycająco -magnolie czarują niesamowicie
utrzymać w takim porządku tak duży i dojrzały ogród to prawdziwy wyczyn -Tobie się to udaje pięknie

a ,że hakonki to takie potfory -szok -u mnie coś nie bardzo rosną -co prawda mają dopiero 3 sezony i wiecznie im podkradam sadzonki ,więc jak narazie nie mają szans pokazać na co je stać

Buziaki

Madziu, fajnie że jesteś dzięki za tyle ciepłych słów
Hakonki po 2 latach nabierają masy, w 3 już są duże, ale póki rozmnażasz mus czekać, za to będziesz mieć ich dużo i cieszyć cię będą. Buziaki
Milka 09:21, 03 maj 2021

hankaandrus_44 napisał(a)
Irenko, dobrze, że już z Misią dobrze. A pogoda lubi szaleć, w dodatku nie wg naszych chciejstw. Mam nadzieję, że i na naszych grządkach ciepła doczekamy.

Zawsze cos wyro śnie, żeby nas pocieszyć. Odpoczywamy z przymusu, bo już byśmy szalały. U mnie pestka, ale u Ciebie taka przestrzeń do ogarnięcia, że szok, jak sobie radzisz. Zdrowia i tylko zdrowia dla Was, Ucałuj Zygmusia ode mnie , tak świątecznie. Same dobre myśli dla Was.

Odpisuję u siebie i szykuję się poczytać, co u was.

Dawno nie było takiej zimnicy, ale tak jak mówisz, nic nie poradzisz, trzeba się dostosować.
Serdecznie dziękujemy za życzenia i dużo sercaucałuję
greg66 09:27, 03 maj 2021

No to kamień z serca. Dobrze że Sonia już zdrowa. U nas Funia ma dysplazje na operacje raczej się nie zdecydujemy teraz po lekach jest lepiej, będzie dalej na nich. Jeszcze kupię olejek cbd, usmierza ból jest na konopi. U mnie dziś wieje strasznie. Irenko pozdrawiam
Milka 09:29, 03 maj 2021

Grzesiu, też czytałam że ten olejek bardzo pomaga.
Trzymam kciuki za Funię i za was, bo robicie co dla niej najlepsze. U mnie łeb urywa, ale jak się ogarnę, to wyjdę jednak coś może zrobię, żal dnia i słonka
BASIA8 09:30, 03 maj 2021

Kochana cieszę się że z piesiem lepiej. Ulaga dla wszystkich.
Buziaki Kochana.
Milka 09:37, 03 maj 2021

BASIA8 napisał(a)
Kochana cieszę się że z piesiem lepiej. Ulaga dla wszystkich.
Buziaki Kochana.

Tak Basiu, serdecznie dziękuję Buziaki