Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Urszulla 16:14, 01 maj 2021

Milka napisał(a)

Ciekawe to przejście, architektura różnych wysokości...uwielbiam takie miejsca
LIDKA 21:46, 01 maj 2021

Milka napisał(a)

Lidka, już ku dobremu idzie, aż ja odżyłam, zmęczona byłam, w napięciu, a oprócz niej sporo spraw innych na głowie i wczoraj padłam. A dziś wywaliłam kota z sypialni, bo nie dawał spać, tak szalała.

A wiesz, że ja też miałam Sonię i też ze schroniska, odeszłą rok temu, przeżyła z nami 13 lat.
Też kocham i leczę, jak my wszyscy, ale dużo ludzi wywala, bo nie stać ich na leczenie. Sama takich kosztów się nie spodziewałam. Dzięki

Irenka Twoja Sonia jest na początku wątku na fotach chyba.
Moja wygląda identycznie.
Dam fotkę u mnie.

Fajnie że z Misią lepiej.
Dorota123 22:47, 01 maj 2021

Irenko ta Twoja wiosna wkracza tanecznym krokiem do ogrodu i tak pięknie rozkręca wszystkie roślinki.
Alija 00:28, 02 maj 2021

Irenko! Środek nocy, a ja spaceruję po Twoim ogrodzie. Pięknie! Ależ Ty masz tych przeróżnych zakątków. A w każdym coś nowego, cos ciekawego. Super!
Cieszę się, że z Misią lepiej.
Miłej majówki!
kasia1 08:59, 02 maj 2021

Irenko, dziękuję, że tak skrupulatnie opisujesz zdjęcia, szczególnie ucieszyłam się z opisu magnolii, bo się bardzo na nią nakręciłam, tylko u mnie warunki surowe, więc jeśli kupię, to koniecznie jakąś wytrzymałą odmianę.
hankaandrus_44 09:38, 02 maj 2021

Majowo pozdrawiam. Jak minęła nocka z Misią? Mam nadzieję, że mogłaś się wyspać. Miłego tygodnia.
Krys 17:57, 02 maj 2021

Irenko cały ogród piękny kolorowy i dopieszczony, moc pracy ale efekt cudny
SlonecznyOgrod 18:03, 02 maj 2021

Irenka , wiosna już na dobre się rozkręciła u Ciebie
Pięknie zielono się zrobiło
Martka 18:14, 02 maj 2021

Milka napisał(a)

Irenko, co to za klon? A Sango Kaku widzę też już pokazał listki, u mnie też pięknie kolorowy. Trawy dają czadu. Zachwyciły mnie tulipany pękate. Z dnia na dzień będzie piękniej. U mnie wszystko siedzi nieruchomo jak zaklęte, nic nie chce się zielenić ... czekam na lepsze czasy i z chęcią zaglądam do Twojego kolorowego ogrod, lubię też Twoje opisy

Milka 08:47, 03 maj 2021

hankaandrus_44 napisał(a)
Ja też się szykuję, bo już jest hasło, tylko nie poganiam, bo młodzi po wczorajszym szczepieniu dochodzą do życia.
Narobiłaś apetytu na ogród! Ale u Ciebie już majowo w każdym zakątku! Moje trawy jeszcze śpią, ale może po 5 dniach już coś drgnęło w tym temacie?

Miłego ogrodowania.

Hanuś i fajnie. Trzymam za nich kciuki, będzie ok.
U nas tylko 1 maj w miarę był, choć bez rewelacji. Wczoraj pogoda straszna, zimnica, lało non stop i wiało. Dziś słonko, ale tak wieje, że tuje w poziomie. Nici z wszelkich planów. I awaria pieca i mąż całe imieniny przy nim przesiedział i robił i zrobił!
Co do traw, u mnie też w różnym stadium. Za zimno jest. A w maju kwitną bzy, a w tym roku niestety nie. Nawet we Wrocławiu dopiero zaczynają się pąki pokazywać. O miesiąc moim zdaniem opóźnione wszystko.
Miłego wypoczywania