Halinko, hortensje cały rok stoją w tym samym miejscu, nigdzie nie chowam i nigdy nie okrywam. Dziwię się, ze dają radę, bo niektóre mają do dyspozycji 25-35cm na rozrost.
Aniu, to anabelka, obok siebie biała i różowa, ta biała duża, to z zeszłorocznych patyków. W innych miejscach są większe.
Aniu bardzo dziękuję, ale do wzorowego nijak go nie klasyfikuję, a lubię bardzo zadbane ogrody, robię co mogę aby jakoś wyglądał
Witam przepiękny widok aż się chce chodzić, oglądać, podziwiać i wąchać każdy kwiat. Stipy piękne. Prawie wszystkie rośliny masz w półcieniu (może to złudzenie) i dlatego tak wszystko pięknie rośnie.
Fantastyczne zdjęcia.
U mnie binici też mają mnóstwo kwiecia. Zamówiłam nizsze kocimiętki w Albamarze.
Nie ogarniaj jest piękny. Też mam takiego potwora podtyksmngo s on taki ciężki co chwilę tyczki przewraca i znowu tyczkami podtykam. Wiosna gonprzessdze w inne miejsce aby mieć lepszy dostęp do niego.
Róż masz chyba więcej niż kwasolubow. Pięknie tajemniczo i to mi się podoba.
Ta tajemnica ogrodu nigdy się nie kończy. Cudowne anabelki. W tym roku jedna anabelke kupiłam, ale widzę że w donicach można też sądzić.
Mając chwilę przyszłam szybciutko zobaczyć piękne widoki i jestem zachwycona - jest tak klimatycznie, romantycznie, sielsko zdjęć nie cytuje bo chyba wszystkie by trzeba było cytować. Wielkie buziaki zostawiam