Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Ewa777 11:07, 03 lip 2021

Irenko, cudne widoki Rośliny tak zdrowo wyglądają Róże przepiękne - zwłaszcza Eden Rose Klimatycznie i romantycznie. Cudowne miejsce na wypoczynek
ElzbietaFranka 13:18, 03 lip 2021

Pewnie gdzieś odpoczywasz. U nas w nocy bardzo padał deszcz z jednej strony to ciesz z drugiej roslinszczegolnie róże w opłakanym stanie.

Pozdrawiam Milus
LIDKA 09:15, 11 lip 2021

Irenko mam nadzieje ze oki u Ciebie.
Pozdrawiam serdecznie.
Agatorek 23:40, 11 lip 2021

Ja też pozdrawiam
Alija 13:00, 12 lip 2021

Pozdrawiam również.
Milka 06:29, 17 lip 2021

ElzbietaFranka napisał(a)

Witam przepiękny widok aż się chce chodzić, oglądać, podziwiać i wąchać każdy kwiat. Stipy piękne. Prawie wszystkie rośliny masz w półcieniu (może to złudzenie) i dlatego tak wszystko pięknie rośnie.
Fantastyczne zdjęcia.
U mnie binici też mają mnóstwo kwiecia. Zamówiłam nizsze kocimiętki w Albamarze.

Cześć Elu
To złudzenie, bo u mnie słonecznie, wszystko podcinam.
Części stip wycięłam kwiatostany, bo po ulewach paskudnie wyglądały, a nie cierpię tego.
Ja na razie nic z zakupów, i tak nie mam gdzie wpychać. no ale jednoroczne begonie i rozplenice Rubrum w donice upchałam.
Milka 06:32, 17 lip 2021

ElzbietaFranka napisał(a)

Nie ogarniaj jest piękny. Też mam takiego potwora podtyksmngo s on taki ciężki co chwilę tyczki przewraca i znowu tyczkami podtykam. Wiosna gonprzessdze w inne miejsce aby mieć lepszy dostęp do niego.

Róż masz chyba więcej niż kwasolubow. Pięknie tajemniczo i to mi się podoba.
Ta tajemnica ogrodu nigdy się nie kończy. Cudowne anabelki. W tym roku jedna anabelke kupiłam, ale widzę że w donicach można też sądzić.

Ela nie ogarniam. Nie mam czasu na forum, bo teraz cięcie i cięcie, róże, byliny, cisy. Mam tego od groma. Po ulewach chwasty tonami, za nie jeszcze się nie chwyciłam. O tej porze roku zupełnie nie mam czasu. No i sa spotkania w realu, goście, więc na komp nie mam czasu.
Dzięki za pochwały.
Moje anabelki w donicy były boskie, po nawałnicach je połozyło, wyłamało i wyglądają jak sieroty, nie wiem, co z nimi robić. Powiązane, ale wygląda to paskudnie. Na ogrodzie jakoś sobie lepiej poradziły.
Milka 06:33, 17 lip 2021

Alija napisał(a)

Bardzo romantycznie, wygląda, jak namalowany obraz.

Juz nie kwitnie, jak się wyrobię dam nawóz i może powtórzy
Milka 06:34, 17 lip 2021

Alija napisał(a)

Wydaje mi się, że też mam tego powojnika (summer snow ), ale mój poszedł do góry i wspina się po jodle. Zastanawiam się, jak go okiełznać.

Tak samo ja, chyba po przekwitnięciu będę wycinać, bo ten chaos mnie wkurza
Milka 06:34, 17 lip 2021

Dorota123 napisał(a)
Zawsze zachwycam się Twoim ogrodem, on nigdy się nie nudzi. Każdy miesiąc pokazuje inne piękno.

Dorotko dziękuję
Ogród, jak ogród, rośnie lepiej lub gorzej, pogoda psoci, upały męczą, ale jakoś żyje swoim życiem