Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 07:04, 17 lip 2021

Milka 07:06, 17 lip 2021

Milka 07:08, 17 lip 2021

Gardenarium 08:01, 17 lip 2021

Irenka, masz eustomę w donicy? Te białę zwisające kwiaty, co to?

Milka napisał(a)

Instagram Ogrodowiska
LIDKA 10:26, 17 lip 2021

Milka napisał(a)

Jakoś nigdy nie dojrzałam tego różowego okna na murze. Pasuje bardzo a rośliny nadają tu świetny klimat. trawa pod sosną jest przepiękna.
ElzbietaFranka 11:22, 17 lip 2021

Milka napisał(a)

Ela nie ogarniam. Nie mam czasu na forum, bo teraz cięcie i cięcie, róże, byliny, cisy. Mam tego od groma. Po ulewach chwasty tonami, za nie jeszcze się nie chwyciłam. O tej porze roku zupełnie nie mam czasu. No i sa spotkania w realu, goście, więc na komp nie mam czasu.
Dzięki za pochwały.
Moje anabelki w donicy były boskie, po nawałnicach je połozyło, wyłamało i wyglądają jak sieroty, nie wiem, co z nimi robić. Powiązane, ale wygląda to paskudnie. Na ogrodzie jakoś sobie lepiej poradziły.

Jak ma się tego dużo to nikt nie ogarnia. Już bym dużo zrobiła, ale nie ma dnia aby nie było ulewy. Wczoraj pod wieczór ciełam tawuły wyschły. Rano przeszła ulewa. Przyjechałam z zamiarem cięcia po ulewie wszystkie krzaki otrzepywaksm z deszczu, aby szybciej wyschły
Na szczęście już później nie padało i sporo krzaków przycięłam zaraz idę zbierać wszystko pewnie kilka taczek.
O chwastach już nie mówię wyrywam te które wychodzą ponad ozdobne. Spasowalam przy koniczynce niskiej i rozgwiazdnicy wieczorem wyrwę rano znowu się pojawia.

Irus też mnie nie ma na forum wieczorem zaglądam i zasypiam.
Znowu pewnie będzie padać bardzo duszno.

Milus piękne fotki i na fotkach. To chyba róża ten wysoki krzak na różowo kwitnacy. Dobrze w cieniu posiedzieć. Tak sobie myślę, co by było jakbym tych drzew nie miała - masakra przy takiej pogodzie.
U mnie też dzisiaj będą wnuki. Na kilka dni.

Pozdrawiam miłego dnia
Martka 11:35, 17 lip 2021

Irenko, piękny czas w pięknym ogrodzie, ciesz się spotkaniami pozdrawiam
SlonecznyOgrod 12:24, 17 lip 2021

Pozdrawiam pracusiu
Ja ogrodowo latem się lenię, zawsze tak mam Muszę się zastanowić nad różami,może jeszcze tylko jedną kupię żeby na siebie bata nie ukręcić i roboty sobie nie dowalić.
Pięknie kwitną Ci już hortensje ogrodowe , moja jak zwykle praktycznie bez kwiatów.
Urszulla 13:55, 17 lip 2021

Milka napisał(a)

Pooglądałam trochę zaległych fotek, ale ten liliowiec poniżej jest piękny lilie żółte też, pewnie zapach niesamowitypozdrawiam
Sebek 16:31, 17 lip 2021

Pieknie Irenko! Ile kolorów U mnie głównie trawy zostały - i dobrze