Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 08:51, 06 paź 2021

LIDKA napisał(a)
Klimat Twojego ogrodu Irenko jest niepowtarzalny. Te zakatki takie romantyczne. Gra światła i kolorów zachwyca nawet jesienia.

Widzialam zdjęcia też na fejsie. Ogród oczami Tomka też cudny .

Lidka, tak miałam ciut obawy, bo ogród nie przygotowany na taką wizytę, na dodatek rozwaliłam 2 rabaty, łopaty wbite, liści i igieł pełno, ale w końcu uznałam, że to też normalne w ogrodzie. Było fajnie. Mamy wspólne foto, wołałam sąsiadkę aby nam je zrobiła. Czekam na jego relację, co też Tomek pokaże i na filmik, obawy mam.
Dzięki

Milka 08:54, 06 paź 2021

Dorota321 napisał(a)
Irenko Twoje trawy ozdobne co rok wspaniale wyglądają. Masz jeszcze sporo kwitnących roślin, pięknie to wygląda.

Ojej, Dorotko, co się stało, że nie ma podpisu na zielono????
Nie jest źle, chciałoby się lepiej, ale nie zawsze się chce, już ciut jestem zmęczona, a robota u mnie do stycznia
Milka 08:57, 06 paź 2021

ElzbietaFranka napisał(a)
U mnie rozplenice miały tyle wody ile chciały i nawet więcej i też nie kwitną specjalnie. Więc to nie zależy od wody taki rok. Niektóre rośliny nie specjalnie po tej zimie rosły, kwitły. Za to hortensje nie ma ogrodu aby zawiodły. U mnie limelingi mają kwiaty jak wiadra. Pod wpływem deszczów powyginane na wszystkie strony, ale trudno coś za coś.

Irus tak u ciebie zielono jak by jesień o twoim ogrodzie zapomniała. Marcinki - przepiękny kolor. Zresztą masz dużo roślin bardzo ładnych nie będę wymienia.

Dzisiaj u nas ładna pogoda była, przesadzalam rosliny i porzadkowalam.
Już zjechałam do Wawy w poniedziałek jadę na wycieczkę z Mają więc trzeba się przygotować.

Miłej niedzieli pozdrawiam

O, to ciekawe Elu.
U mnie nieśmiało Moudry zaczyna, a już żółknie. Hortensje też nie wszystkie mi zakwitły, taki dziwny rok. U mnie na bank brak wody i nawozu.
Już powoli złoto wkracza, a marcinki fajny akcent dają. Muszę kilka przesadzić.
O, fajnie że tak działasz i jeszcze wycieczka, ja coś w tym roku siadłam na zadzie, może za rok coś się ruszę. Dzięki Elu
Basieksp 09:58, 06 paź 2021

Irenko koniecznie musisz dać znać kiedy i gdzie będzie można obejrzeć filmik z Twojego ogrodu lubię do Ciebie zaglądać, no a filmik to koniecznie będę chciała obejrzeć, napewno będzie super, już sobie wyobrażam jak przyjemnie będzie się go oglądało
Mirka 10:20, 06 paź 2021

Fajne odwiedziny miałaś Krzycz gdzie filmu będzie można zobaczyć.
Pozdrawiam Irenko
daredevil 10:32, 06 paź 2021

Irenko, zachwycam się. Te ścieżki wśród hakone... Brachytricha zachwycający, musze swoje podzielić, wszystko w dużym skupisku wygląda ładnie, mini sadzoneczki tu i ówdzie już niekoniecznie... i marcinków tyle! Ale trawy robią Twój ogród, pięknie!

pozdrawiam serdecznie
anabuko1 11:20, 06 paź 2021

Milka napisał(a)
rozplenica Medium Boy

Umm. Piękne widoczki
I hosty jakie jeszcze piękne zielone
anabuko1 11:23, 06 paź 2021

Milka napisał(a)

Lidka, tak miałam ciut obawy, bo ogród nie przygotowany na taką wizytę, na dodatek rozwaliłam 2 rabaty, łopaty wbite, liści i igieł pełno, ale w końcu uznałam, że to też normalne w ogrodzie. Było fajnie. Mamy wspólne foto, wołałam sąsiadkę aby nam je zrobiła. Czekam na jego relację, co też Tomek pokaże i na filmik, obawy mam.
Dzięki

Gratulacje Irenko.
Piszesz, że cis miałaś nie do końca przygotowane?
Dla mnie twój ogród zawsze perfekcyjnie wygląda
Milka 16:09, 06 paź 2021

Alija napisał(a)

Piękne rozchodniki i piękne trawy. Rzeczywiście u Ciebie jeszcze lato, dużo zieleni i kwiatów.

Alu tak, ale po wichurze i liście i igły i codziennie inne kolory. Rozchodniki to takie żelazne rośliny, lubię je bardzo
Milka 16:13, 06 paź 2021

hankaandrus_44 napisał(a)
Irenko, też się przekonałam do rozchodników. Moje już tracą piękny kolor. przyszły deszcze. Ale i tak je lubię.

Czyli obie Hanuś
U mnie własnie lało, grabiłam igły i liście i szyszki, zmokłam. Mimo opadów mam sucho okrutnie.