Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Pokaż wątki Pokaż posty

Miłkowo - sezon 2016-2022

Alija 19:37, 10 paź 2021

Irenko, wspaniała relacja z Twojego ogrodu. Piękne zdjęcia, ogród ten sam, a jednak inny.
Pozdrawiam.
Agatorek 01:08, 11 paź 2021

Świetna relacja od Tomka. Tzn. nie mogło być inaczej z takim ogrodem . Baaaardzo mi się podoba!
Basilikum 07:13, 11 paź 2021

hankaandrus_44 napisał(a)
Miłej niedzieli, Irenko.
Wczoraj gęsi cały dzień leciały na południe, pewnie dzisiaj u Ciebie na niebie będą.

A u mnie jutro

Ire ko allllle mam zaleglisci. U ciebie Jak wpadniesz JUZ to take duo sie dzieje

Ogrodu jesienny przepiekny a replace mußte nadrobic jeszcze.
Caluski poszlam do Was
hankaandrus_44 07:46, 11 paź 2021

Tak, Irenka zawsze wchodzi z przytupem. Nawet jak deszcz pada, to u niej w ogrodzie tego nie widać. Podziwiam siłę woli, do ogrodowej pracy obydwóch : i jej i Emusia,

Trzymajcie się w zdrowiu. Całuski.
Milka 12:32, 11 paź 2021

hankaandrus_44 napisał(a)
Relacja Tomka oddaje całą pracowitość Waszą. Gratuluję.

Haniu dziękujemy.
Sporo robiliśmy i zrobiliśmy, teraz woniej nam idzie, ale zawsze jakiś kawałek do przodu, cmok
Milka 12:34, 11 paź 2021

Roocika napisał(a)
Irenko, świetna relacja, fajnie przedstawił Ciebie i Twój ogród. Co ciekawe dla mnie to zdjęcia ozdób w Twoim ogrodzie, wiedziałam, że masz ich sporo ale niektórych nie zauważyłam
Pięknie się ogród prezentuje
Buziaki, miłego weekendu.

Mnie też się podobała
Sporo jest ozdób, sama o nich zapominam
Zamówiłam kolejne donice na mur przy pergoli, aby w nich ulokować rozchodniki kaukaskie, na rabatach giną i nie są takie piękne.
Milka 12:37, 11 paź 2021

AlinaP napisał(a)
Ty umiesz uchwycić chwile! Mówię o zdjęciu z motylami. Jesienny ogród - cudo.
Czytam o programie Chętnie obejrzę.
Pozdrawiam.

Alinko, czasami się uda
Zauważyłam, że na tych astrach angielskich jest najwięcej motyli, na tych niższych , fioletowych mniej.
Dzięki

Milka 12:42, 11 paź 2021

Basieksp napisał(a)
Piękna relacja obejrzałam, przeczytałam obie, teraz ogród napewno bardziej dojrzały podobnie jak Asia jestem pod wrażeniem tych wszystkich ozdób, albo je nie zawsze dostrzegałam, albo rośliny są tak pięknie rozrośnięte, że gdzieś mi uciekły obejrzałam raz i będę sobie jeszcze wracać, bo napewno jeszcze coś wypatrzę, tyle do podziwiania, że nie da się tego tak jeden raz ogarnąć

Basiu, ja sama widzę po zdjęciach, jak wszystko się rozrasta, przy tym co wypada, też widzę.
Nie jest źle, zawsze może być lepiej, ale siły są jakie są, pewnych rzeczy już się nie przeskoczy. Tak mimochodem, kot mój tyle uwagi potrzebuje, mała terrorystka, ciągle ja baw i pieść, że mniej czasu na ogród.

Sporo u mnie betonowych klamotów

i żywych
Milka 12:50, 11 paź 2021

Alicja169 napisał(a)
Obejrzałam relację z Twojego ogrodu Irenko napisaną przez Tomka. Zawsze wiedziałam że jesteś "Wulkan" (tak mówi Tomek), ale że jest to tak oczywiste dla innych...
Ładnie i ciekawie zaprezentował Wasze ogrodowe dzieło, ale TY na pierwszym wspólnym zdjęciu z panem T. tryskasz wręcz energią i radością. Piękna fota
Buziak

Alu, cieszę się, że chciało się Tobie oglądać, zważywszy na problemy zdrowotne.
Ciekawe, że tak jestem postrzegana, choć sama tak siebie nie widzę. Raczej maruda ze mnie. Ostatnio u synowej byłam i była jej mama w odwiedzinach i mniej więcej to samo usłyszałam.
A fotka faktycznie udana, muszę sąsiadce podziękować
Milka 12:51, 11 paź 2021

Judith napisał(a)

Dziękuję . Przegapiłam post z linkiem .

A taka od pasjonta, str.2164