Agnieszka dzięki.
Jak zaczynałam przygodę ogrodową w sklepach nic nie było, w necie też. Pewnie niektóre rzeczy inaczej bym zrobiła, wybrała coś innego, ale na dzień dzisiejszy jestem zadowolona, nie wyszło źle.
Ta magnolia kwitnie podobnie, jak gwiaździsta, ale te moje sa w takim miejscu, że szybciej ruszają. Tak samo Satysfaction, ma podobne warunki i już się szykuje, tylko nie wiem, co będzie z nimi, skoro zima wróciła.
tu ryłam, usunęłam podagrycznik i dam więcej hakonek i różowe chryzantemy, skończyłam, ale potem ręce mnie bolały i napuchły, dobrze, że śnieg i odpocznę
zdjęcie w trakcie
i magnolia Satysfaction
Haniu dziękuję.
Często goście pytają, czyje to jest, bo myślą, że nasze do tych drzew.
Jedne krokusy skończyły, inne dopiero zaczynają.
i są pierwsze tulipany
Kasiu, u nas jak wieją zachodnie czy wschodnie wiatry, tuje czyszczą do cna, nigdy ich nie czyściłam. Tniemy je od przodu, aby na wjazd nie wchodziły. Potem w sumie byłam zadowolona, że sa tak wielkie, bo zasłaniają nas od ulicy, mniej kurzu i hałasu.Może kiedyś się zdecydujemy je górą wyrównać, ale stale tyle pracy, że czasu brakuje. Dzięki za twój trud
Aniu dzięki.
Jeszcze nie wszędzie dokończyłam czyszczenie i cięcie, czekają lawendy koło domku letniego. No i róże, ale zima wróciła i stop.
Pozdrawiam i ja, ale zamiast wiosny zima.