To dobrze wrózy, jest nadzieja dla naszych młodych. A czemu ta nie kwitnie, nie wiem. Może coś źle robię, ale nigdzie jakiś cennych informacji na ich temat nie znalazłam.
Oby było, jak piszesz ciąc lubię a na to kwiecie czekam, będzie ciekawie wiosną mam nadzieję
Posłucham ciebie i może jej nie zetnę, ale to co suche, brzydkie będzie.
dzieki za info ..czyli o tataraku tez musze zapomnieć
hakone dokupiłam mam łacznie 6 szt bo moja mikra sie nieoczekiwanie zebrała w sobie i sie zrównala z tymi ze szkółki ....a sa posadzon po 3 na naroznikach tej rabaty z elata ...tam jest długo cien i najmokrzej ...elate musze wyeksmitowac w takim razie bo nie mam dla niej przyoczkowej rabaty
Justyna, Elata jest piękną trawą, bezproblemową, wiosną szybko odpala, nie wywalaj jej, zmień jej miejsce, naprawdę szkoda. Ja mam ją tez posadzoną w takim trudnym miejscu, 2 lata była byle jaka, a w tym roku jest rewelacyjna, a nawet mało co wody dostaje.
Hakonki jak już odpalą, idą jak burza, też terminatorki i szybko masy nabierają, wiosną na start daj nawóz.
Swoje juz teraz jesienią hakone przenoszę, przy okazji dzielę już teraz.
Gobasiu, tak do 22 siedzieliśmy, było ciepło, nagle wiatr i chmury się pojawiły, ale poszliśmy spac i nie wiedziałam, że padło, dopóki rano nie wstałam, spałam jak zabita i deszczu nie słyszałam
Widzisz Irenko a ja zawsze wiosną dzieliłam.Teraz po przeczytaniu tego co napisałaś wiem że źle robiłam.Podzielę białe jak przekwitną.edit:czy liatrę teraz też dzielisz czy dopiero wiosną? Na ciacho skuś się ja już dwa kawałki zjadłam