Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Monic 17:05, 09 paź 2016

Irenko, Twój ogród wypiękniał nieprawdopodobnie! Poczyniliście w ostatnich latach niesamowite zmiany - wręcz nie do wiary, że tak się zmienił Twój ogród. Pooglądałam, powzdychałam i gdyby nie to, ze niedziela, to wzięłabym łopatę i poprzesadzała co nieco pod wpływem Twoich fotek
Kindzia 10:45, 10 paź 2016

Irciu, trochę zamieszania miałam ostatnio, ale już mi się wyprostowało Sama jestem w tym tygodniu w domu, aż do czwartku...czujesz ten luz???
Milka 13:59, 10 paź 2016

Danusia z liliowego.....lało tak strasznie, że kiełbaski w domu mus był zrobićszkoda, bo ognisko to fajna sprawa.

Viola...jeśli one dopiero mają kwitnąć, to wiosną, ale możesz uszczknąć i spróbowaćale jednak generalnie trzeba zrobić, jak Hania radzi

Jolanka....Jolu, z tych 4 zrobisz 8, potem za jakiś czas znowu podzielisz i ogród będzie rozplenicowy moje kosodrzewiny wielki, posadzone lata temu, twoje uszczykuj, będzie ładniejszy pokrój

dalej czeka mnie robota z bergenią, chyba już wiosną.

trzmielina oskrzydlona zaczyna czerwienieć
Milka 14:14, 10 paź 2016

Kasiek, ewsyg, Kasik, Ryska, Rumianka, BasiaLt, Jula
bardzo wam dziękujęoby za rok tam obficie kwitło

Zielona...Marta fajny tytuł wątku, dobrze, że jesteś znowu z nami
powojniki pachniały intensywnie, ni to migdały, czasami orientalnie i korzennie, a czasami słodko, w zależności od słońca. Dobry wybór, co rok powinno byc tylko lepiej, dziękuję

miskant Cosmopolitan, coraz większe wiechy, kolejne w drodze
kolor ładny
Milka 14:21, 10 paź 2016

Monic....hej Moniko, dzięki wielkie, masz rację, w przeciągu tych lat ogród wypiękniał, mam nadzieję, że z czasem tylko lepiej będzie...nie wymyślaj, masz angielski, romantyczny ogród, nic nie koppozdrawiam

Kindzia...kochana, rany...co z tym luzem zrobisz, potem będzie cię on męczyła i chciałam powiedzieć, że ML mają łodygi z pąkami, czy zdążą zakwitnąć??

i co zobaczyłam ostatnio, zdjęcia pochmurne, bo taka pogoda, ale w końcu po 5 latach moja paulownia ma mnóstwo pąków kwiatowych, wiosna czeka mnie spektakl kwiatowy

kwitnie biały aster nowoangielski pełny, kolejny w kolorze oberżyny, szykuje się

taki ciemny fiolet też, foto przekłamuje, jest ładniejszy
no i ma malinowy ostry róż

zawitka 17:05, 10 paź 2016

A ja w tym roku mam przepiękne ML ale zadna nie chce kwitnąć jak zakwitnie daj znać Pozdrowka posyłam do właścicieli pięknego ogrodu
violka171 18:31, 10 paź 2016

te ciemno-fioletowe astry są obłędne,cudny dogłębny kolorek
ach
Bogdzia 19:24, 10 paź 2016

Na zdjęcia paulowni bede czekac przez całą zimę.To będzie niecodzienny widok.Miskanta Cosmopolitan poszukuje, pięknie wygląda, teraz juz pewnie nie kupię ale wiosną trzeba się rozejrzec za pewnym źródłem.
Kindzia 19:29, 10 paź 2016

Tylko u Ciebie kwitnące ML widziałam. Pokaż chociaż zawiązki! To niecodzienny widok jest.

Aż sobie wygooglałam jak wyglądają kwiaty paulowni...matko i córko, to pięknota jest!!! Ale będzie widok!!!!!!!!
Rumianka 21:59, 10 paź 2016

Milka napisał(a)
[b]
Irenko, gdzie zdobyć takie duże motyle...są super...