Od wnusiów dostałam, już hiacynty pachną, fiolet jasny, a raczej lawendowy i róż, potem pójdą do swoich braci na rabatę
U mnie też chlapa i jak ślisko!, szur szur, tak człapałam do banku rano i ZUSu.
Też wole mróz i sucho
No ciężko mam, zwłaszcza po treningu, mokra, usapana i czerwona, jak burak muszę najpierw wodę grzać w garach aby się wymyć. Do córy nie da się, wiesz, każdy ma swoje sprawy. Gorzej z włosami, mam za długie, kręcone, więc tymi garami nie da się myć. Skoczę do fryzjera odsiwić się i mycie zaliczyć dobrze, że mnie się włosy nie przetłuszczają, więc nic nie widać
Rany Marzenko, oby tak było! bo co nie zerknę na te prognozy, to -8, -9 w nocy pokazuje.
No i mamy gratisową ślizgawkę, mało orła nie wywinęłam, jak szłam bramę otworzyć
Uważaj Irenko na tej ślizgawce. Sąsiadka 3 lata temu miała ślizg, i w rezultacie noga w klamrach od trzech lat cos naprawiają, noga trzasła chyba w 5 miejscach w kostce i nad. Jak nie musisz, to nie łaź!
Uważam Haniu, no bo wiem jakie mogą byc komplikacje. Niestety, co rano muszę ruszać, wieczorem wracać, do emerytury daleko i nie wiadomo, jak to jeszcze będzie, pewnie dalej trzeba będzie pracować.