Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Margarete 11:48, 03 lut 2017

Zaglądam, podziwiam wiosenne klimaty na oknie
U nas cały czas leży duzo sniegu i zapowiedzi na najbliższy czas tez sa śnieżne i mroźne, na wiosnę trzeba jeszcze poczekać

Ślisko na chodnikach i jedni bo te zalodziałe jęzory które nadtapiają sie w ciągu dnia i marzną nocą zostały przykryte cienka warstwa świeżo spadłego śniegu. przedwczoraj wieczorem klapnęłam obok auta z wielkim hukiem na dooopę i mam siniaka jak dwie dłonie na tyłku i na udzie...dobrze że to na tyłek poleciałam i niczego sobie nie złamałam...
Buziaki!

Milka 11:53, 03 lut 2017

O rany, Małgoś, pewnie boli jak cholera. No trzeba uważać, pogoda u nas chyba jednakowa, ale juz bliżej, jak dalej, buziaki
Basilikum 12:11, 03 lut 2017

Milka napisał(a)

Niby tak, ale co idzie z Bawarii, to u nas ląduje, bardzo podobna pogoda, z tygodniowym opóźnieniem u nas

nie zebym ja tu podsylala jakies mrozy i gololedzie Kasia tez nie z tego co wiem
U nas dzis slonko z chmurami walczy i czasami mu sie udaje, w nocy -1 w dzien +3. Moze sie wreszcie lodowisko na podworku stopi
Milka 12:16, 03 lut 2017

Ha ha
o to was nie posądzam
identycznie dziś u mnie, dlatego ten lód rano, w dzień topi, po nocy mrozi. U nas chyba zaraz lunie, tzn we Wrocku
ogrodula 13:07, 03 lut 2017

Pozdrawiam przeglądam Twój wątek i już mam nowe pomysły
Milka 13:18, 03 lut 2017

Witaj Ula
W skrócie ogród masz w wizytówce
ciekawa jestem, co ci wpadło do głowy?
Milka 13:45, 03 lut 2017

Iwk4 napisał(a)
Bo ty masz Irenko wyjątkowe hakonki.
A tak wogóle wszystko rośnie ci na drożdżach.

Dzięki Iwonko

miałam różne maki, między innymi takie
nasion nie zbierałam, ciekawe czy coś będzie w tym roku

ogrodula 13:48, 03 lut 2017

Też mam duże sosny może je tak wysoko podciąć ale czym podsadzić jak łopaty tam wbić się nie da a ile można ziemi nasypać żeby podnieść rabatę.Podobają mi się ławeczki, dekoracje ogrom roślin.Połączenie bukszpanów z tulipanami i żurawkami
14:16, 03 lut 2017
Miłko piękny wpis poczyniłaś u Danusi w Bukszpanowym..

Pozdrawiam Cię serdecznie

Anda 14:17, 03 lut 2017

Piękne maki, szczególnie ten drugi Dostałam nasionka od Ryski i będę siać na rabaty. Mam nadzieje na rabatę przeplataną tu i ówdzie maczkami
A jakie róże będziesz rozmnażać? Pisałaś u mnie na wątku
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies