Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

AniMa 11:38, 05 kwi 2017

Hakone wspaniale (tfu tfu) rośnie
abiko 12:27, 05 kwi 2017

A co tam z tyłu takiego niebieskiego?
Basilikum 13:52, 05 kwi 2017

a to juz wiem, ze to co mi teraz kwitnie na niebiesko to brunera. Mam wiec jeszcze jedna oprocz tej od Ewy, wiec przedadze ja zaraz na ta hortkowa rabate.
malgorzata_s... 14:13, 05 kwi 2017

Matko jakie już trawy duże. Moje ledwo co widać. Może jak popada to ruszą mocniej.
jazzy 14:30, 05 kwi 2017

Moje trawska też ruszyły z kopyta Dolny Śląsk jest super
Milka 16:10, 05 kwi 2017

Basilikum napisał(a)
alez sie u Ciebie dzieje piekne masz magnoliki u as wszedzie kwitna a moje cos wystartowac nie moze. Juz ma grube paki. Moze dzis je otworzy

U siebie też w okolicy podziwiam potężne drzewa magnoliowe; ochłodziło się, pewnie przystopowały i niektóre odmiany ciut później
Milka 16:19, 05 kwi 2017

Agata
W słońcu cudownie pachną
Pamiętam, że dużo magnolii masz, jak nam dojrzeją, to będzie pokaz

Pszczelarnia
obiecuję, że będą, bo to dopiero początek a dziękować, skoro tak uważasz

annabuko1
Aniu, bo te moje serca taka grę światła robią, że nie oparłam się pokusie, by to jakoś uchwycić, teraz w programie S...w ruchu zrobię, ale pewnie dopiero w weekend.
Tak, po koszeniu będzie dopiero ładnie, choć przyjemnie się po niej chodzi, jak poducha

Wiunia
zwiększyłam o 1, czyli mam 22 sztuki, ale giną, bo część młoda, za parę lat będzie widowisko

Bogusia
jak co rok, wiosna nas najbardziej cieszy, dzięki

Genia w pogotowiu i wylazły tulipany bukietowe, uwielbiam je, kojarzą się z pająkami, ale tych nie lubię...a rabata do końca nie wyczyszczona, hcmurno i deszczowo u nas.
Ale niedługo pokaz rodkó, pod murem juz spore.

Milka 16:28, 05 kwi 2017

Alicja
Nie dziwię się, że brak czasu, jak się narobisz, to potem trzeba odpoczywać, sezon ruszył, a u Ciebie na dodatek rewolucje...może później ciut luzu będzie, mam nadzieję

Ula
U wszystkich już wiosna, takie moje odczucia, chociaż u nas szybciej, bo rejon cieplejszy...a to łobuz ta pnąca, może podejmę trud i znowu Tobie ukorzenię, gdyby nie psiaki, co ją zniszczyły, miałabyś; rozplenicami cieszę się z Tobą, orlik zaklepany

Katkak
Kasia, zaskoczyły mnie, dobrze że tam dotarłam, bo pewnie bym nie zauważyła

Agania
Pustynników rok temu posadziłam całe mnóstwo, na razie ten jeden darowany widzę, chyba z tamtych nici, cosik mi jakościowo podejrzane były; kupię może kolejne?
U mnie ślimaki tego nie ruszają, a magnolie dopiero zaczynają

Sebek 16:30, 05 kwi 2017

Wszystko śmiga tak, ze aż miło popatrzeć
Milka 16:35, 05 kwi 2017

mirkaka
dzięki
Powiem, że chyba dość trudne, dużo zależy od jakości, ten co dostałam od znajomego, co rok super rośnie, kwitł, ale teraz na razie liście tylko widzę, a chyba od razu powinien pąk iść, kapryśne są

dana1s
cieszę się bardzo Danusiu, że podoba się ogród i serducha

Aurelllia
serdecznie dziękuję

Tusiala
Ja brunery uwielbiam za kwiaty i bezproblemowość

Hania
też mam taką nadzieję fajne motto było na kartce z kalendarza i co, zapomniałam, a w koszu nie chciałam grzebać...dzięki Hanuś

pąki paulowni na tle pochmurnego nieba, pogoda nadal psoci, u nas chłodniej, ciekawe jak u innych