Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

an_tre 13:15, 21 maj 2017

Irenko piękny kwitnący ogród aż mieni się kolorami
Zwróciłam uwagę na orliki masz ich całą masę i fajnie, ja je bardzo lubię pomimo tego, że rozsiewają się niemiłosiernie, mój ślubny je tępi a ja staram się je chronić, są wesołe i kolorowe i wypełniają puste luki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
bogumila 16:58, 21 maj 2017

Lubię do Ciebie zaglądać...cudowności pokazujesz...
katel 17:17, 21 maj 2017

Cudownie, nie wiadomo co chwalić bo wszędzie pięknie , tamaryszek z kaliną wymiata i te Twoje górskie powojniki a paulownia to już wogóle
oliwka 20:42, 21 maj 2017

Irenko to ja dziękuję za przemiłe przyjęcie Szkoda tylko, że nie miałam więcej czasu ....
Ogród no cóż tu gadać za dużo - czułam się w nim jak na wakacjach,
Wreszcie mogłam go sobie poukładać wizualnie, tyle tu zakątków i zakamarków hehehehe. Tylu gatunków roślin trudno spamiętać, ale mam już listę kolejnych chciejstw, do swojego ogrodu. Bardzo się cieszę, że poznałam i zobaczyłam u ciebie rosliny, na które wcześniej jakoś nie zwrócałam uwagi, a teraz bardzo mi się podobają. Masz wszystko pięknie skomponowane, a domek letni skradł moje serce !!!!!!

Ehhh co ja tam będę opowiadac, wszystkiego czego dotkniesz zamienia się w bujną zieleń :0) i do tego hojnie obdarowujesz gości

Jak mówi moja córka: miód, cud i plastelina
Czekam na festiwal róż w twoim ogrodzie

PS. Skarby od ciebie upchałam dziś w donicach Delikatne orliki doczekały przesadzenia w świetnej formie
Działka u teściów skopana, ziemniaki posadzone
Madzenka 21:18, 21 maj 2017

Pięknie kwitnąco u Ciebie. Aż czuję te zapachy przez monitor
Dorota123 22:23, 21 maj 2017

Piękny ogród, ale nie ma się co dziwić. Widać ile serca i pracy wkładacie w jego istnienie.
ElzbietaFranka 22:29, 21 maj 2017

U nas tez wczoraj bylo 27 piekna pogoda dzisiaj troche mniej ale cieplo i wietrznie.
Co mam zrobic tak sie w tym roku trafilo, ze pomarzlo u nie nawet orliki o bzach nie wspomne.
Ten tydzien ladnej pogody nadrobil duzo, ale jeszcze krzaki oslabione.
Magnolia zolta tez zmarzla.

Milus, ja sie ciesze, ze u ciebie taka uczta dla oczu.
AniMa 10:58, 22 maj 2017

Irenko cudowny , cudny, cudnisty ogród i zdjęcia Można je chłonąć...Wisteria śliczna a Twoja hakone to chyba na sterydach
Buziaka zostawiam:*
mirkaka 10:15, 25 maj 2017

Milka, nie wiadomo co podziwiać, rodki masz cudne i te piwonie drzewiaste marzenie . Biała mnie zachwyciła.
mirkaka 10:18, 25 maj 2017

Milka napisał(a)

Alu, koniecznie wpadajcie
Tego nam zabrakło, leżenia na leżaczku i więcej pogaduch, a i ogród pokaże kolejną odsłonę, teraz jest bajkowo, jak byliście jeszcze mało co kwitło

Podaj nazwę tego rh na pierwszym zdjęciu. Te kolory
Mur jest od której strony świata ?