To dla Toszki
ale możecie sie przyłączyć
Miejsce z platanem jest widoczne z tarasu. Problemem jest to, że po prawej stronie jest co prawda las, ale ludziki tam łażą i zaglądaja mi

Z lewej strony tego rogu jest zaniedbana działka, gdzie tylko dzikie drzewa coraz większe i coraz bardziej zaniedbane. Pomyslałam więc, że chyba dobrze by bylo jednak coś posadzić - moze od strony lasu choiny a od drugiej serby -tak jest z drugiej strony. Chciałabym moc tam sobie posiedzieć, poczytać, poleniuchować

może na hustawce albo leżaku.
Tak, chce podosadzać tam i drzewa i krzaki, posadziłam za platanem derenie ale one mogą sie przenieść. Lubię kwiaty i na pewno będę je sadzić. Myślę, że las i jego widok za plecami to przepiękny widok i nie chcialabym zasłaniac go - raczej spowodować abym czuła sie w tym miejscu swobodnie. Czy geometria? Niekoniecznie, raczej romantycznie

Ten grujecznik i jego zmieniające sie kolory, a jednocześnie delikatne poruszające sie na wietrze listki, to jest to.
Tak to wyglądało wiosną - tu gdzie gałęzie obok brzozy z prawej strony ma być kiedys altana
Tak wygląda ogólny plan działki kiedyś narysowany

Widok od strony platana
Widok od tarasu